„Ovo ne ide u etar!“ Takmičarkina reakcija na savet žirija izazvala haos u studiju (VIDEO)

Takmičarkina reakcija na savet žirija izazvala haos u studiju, a Saša Milošević Mare, glumica Ivana Dudić i Dejan Petrović nisu mogli da dođu k’ sebi od lavine smeha.

Na samom početku Ivana je posavetovala jednu od učesnica šoua da zaboravi na tremu s obzirom da joj se učinilo da joj na sceni nije ni malo lako, a njen odgovor ostavio je sve bez teksta.

-Ma kakva trema, to je bilo kad sam se udavala, sad je to gotovo!- našalila se takmičarka što je izazvalo gromoglasan smeh i aplauz svih u studiju.

takmikcarkina reakcija izazvala haos u studiju

Naravno, tu nije kraj dobroj zabavi. Jedan od učesnika takmičenja posebno je zabavio Dejana Petrovića nakon priče da svako veče spava sa drugom ženom.

-Meni su sve ove priče dosadne, mene samo interesuje kako ti svako veče spavaš s drugom ženom. Ako možemo to posle emisije bez kamera. Ovo ne ide u etar- kroz smeh je rekao Deki, a Žika Jakšić je odmah pojasnio u čemu je caka.

-Znam foru! To mu je drugi brak. Imao je prvu ženu, a ovo mu je druga, to je to! (smeh)

takmicarkina reakcija izazvala haos u studiju

Šta vas još očekuje u novoj epizodi „Nikad nije kasno“ saznajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Ivana Dudić o vezi sa kolegom

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović