„Zbog tebe ću izgubiti glas“ Takmičarka usred nastupa zapevala Žiki, Petrović ubeđen: „Ovo će biti najgledaniji snimak na Jutjubu“ (VIDEO)

U cilju što bolje zabave, a često i samih simpatija prema autoru popularnog talent šoua Nikad nije kasno“, veterani daju sve od sebe da zablistaju na sceni i razvesele ekipu. Tako je potpuno neočekivano jedna takmičarka usred nastupa zapevala Žiki Jakšiću, što je sve u studiju iznenadilo.

Sve je krenulo od izvođenja pesme „Miki, Mićo“ Lepe Brene tokom kojoj je simpatična kandidatkinja promenila stihove i zapevala Jakšiću „Zbog tebe ću, Žiko, izgubiti glas“, što ga je baš iznenadilo sudeći po njegovoj reakciji, isto kao i njeno priznanje nakon nastupa.

takmicarka zapevala ziki 2

Glumici Ivani Dudić se posebno svideo njen nastup za koji je rekla da je bio veoma opušten i da se jasno videlo da nema tremu, na šta je takmičarka odbrusila:

– Ma kakva trema, to je bilo kad sam se udavala, sad je to gotovo!

Ni ostali članovi žirija Saša Milošević Mare i Dejan Petrović nisu krili oduševljenje kako nastupom ove Beograđanke, tako i ostalih kandidata koje će gledaoci videti u novoj epizodi u nedelju.

Mislim da vas scena baš voli i drago mi je da ste ovde – rekao je Mare, dok je Dejan za jedan od nastupa prokomentarisao da je bio kratki film za njegove oči i uši.

ZIRI NNK SNIMANJE 28092023 FOTO MUNJA 10 ok

Prva truba sveta posebno je bio oduševljen „Omiljenim“, kandidatom koji će svojim imenom opravdavati očekivanja publike.

Odmah da ti kažem da će ovo biti najgledaniji snimak na Jutjubu– rekao je Dejan.

DEJAN PETROVIC NNK SNIMANJE 28092023 FOTO MUNJA 5 ok

Posebnu erupciju emocija izazvao je nastup jedne Bosanke, a kako je on izgledao i šta vas još očekuje u emisiji „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Džejla odgovorila kolegama koji osporavaju Priju

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: V. Brusin