Login/Registracija

PROVODADŽIJA: Žika žestinom započeo emisiju, pa odlučio da UDA Draganu (VIDEO)

ZIKA J

Kao što ste od nas do sada i navikli i ove nedelje imamo šest raspevanih i talentovanih veterana koji su odlučili da uz pomoć emisije „Nikad nije kasno“ isprave svoje greške iz mladosti, a naš stručni žiri ovog puta kreće žestoko.

Vaš i naš omiljeni voditelj Žika Jakšić koji vas iz nedelje u nedelju zasmejava svojim šalama ovog puta odlučio je da sam početak snimanje začini dobrom žestinom, pa se bacio na provodadžisanje lepe glumice Dragane Mićalović, a kad Žika nekog odluči da uda, tu diskusije nema.

Jedva čekao da vidim šta se desi, ni ja ne znma šta će da se desi – poručio je Jakšić, pa se nakon dugo vremena latio mikrofona i uglas zapevao sa Gagom, jer njenom šarmu je zaista teško odoleti.

zika i dragana

E sad, pošto je ispunio sve glumičine želje ona nam je obećala da će do sledećeg druženja razmisliti o udaji i da će nas sve pozvati na svadbu, a za to vreme Saša Matić počastio nas je izvođenjem jedne posebne numere.

SASA MATIC NNK SNIMANJE 28102022 FOTO MUNJA 12 ok

Ovaj tekst plod je naše mašte u cilju da vas zabavimo pred večerašnju spektakularnu emisiju, a šta se to još dešavalo iza kulisa možete pogledati u VIDEU ISPOD.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk