Upoznajte takmičare koji će večeras nastupati u „Nikad nije kasno“, jedan već ima nekoliko albuma (FOTO)

TAKMICARI NNK SNIMANJE 19102023 FOTO MUNJA 3

Večeras nas očekuje još jedna epizoda popularnog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ a šestoro pevača predstaviće se svojim glasovima u emisiji koja počinje od 21 sat na TV Prva.

Osim interpretacijama i izbrom pesama za koji smo sigurni da će biti sjajni, bićemo u prilici da čujemo i zanimljive životne priče takmičara, od kojih će se pojedine sasvim sigurno dug prepričavati.

U večerašnjoj emisiji predstaviće se tri dame i tri gospodina, amateri i profesionalci. Neki od njih prvi put će ne naći na velikoj sceni, a jedan već ima nekoliko snimljenih albuma.

IMG 0682

Barbara Romanov (43) iz Bara po zanimanju kozmetičarka želi da okuša sreću kao pevač amater u emisiji „Nikad nije kasno“.

Samohrana je majka dvoje dece i kako kaže srećno je razvedena. Vesela je osoba koja uvek ide uzdignute glave. Cilj prijave za emisiju je da je šira publika malo bolje upozna jer do sada nije imala priliku da peva na velikoj sceni.

IMG 0835

Maja Rodić (45) iz Novog Sada za sebe kaže da je vedra, komunikativna i vesela osoba. Do sada se nije bavila pevanjem, a učešćem u emisiji „Nikad nije kazno“ želi da napravi prvi veliki korak ka profesionalnoj pevačkoj karijeri.

Mirjana Milanović poznatija pod nadimkom Mama Mira (46) rođena je u Ćupriji, ali već godinama živi sa sinom na Zlatiboru.

0A0A5889 1

Profesionalno se bavi muzikom od svoje osamnaeste godine, nastupala je sa brojnim orkestrima i bendovima širom bivše Jugoslavije. Ima sina Uroša koji ima 11 godina, a već dugo zajedno žive na Zlatiboru gde ona nastupa, a naslednik pohađa osnovnu školu.

Viktor Miletić ima 55 godina i dolazi iz Beograda. Godinama se prosefionalno bavio fudbalom, a sada brani za tim veterana u klubu Crvena Zvezda.

0A0A5995

Osim sporta, njegova najveća ljubav je pevanje, njegovi prijatelji i oni koji su imali prilike da ga čuju za njega kažu da ima čudnu boju glasa. Pored toga, oni koji ga poznaju kažu da ima neverovatnu energiju i da prosto zrači svojom harizmom gde god da se pojavi.

Oliver Kostić (45) iz Šapca se već godinama profesionalno bavi muzikom. Završio je srednju školu, upisao dva fakulteta Šumarski i Teološki, ali nije uspeo da ih završi.

0A0A5964

Pored pevanja, svira gitaru, pa je tako imao priliku da sarađuje sa velikim zvezdama kao što su Mira Škorić i Neda Ukraden. Nastupao je sa brojnim bendovima i orkestima, a učestvovao je i na nekoliko festivala gde je osvajao brojne nagrade. Ponosni je tata četvoro dece, ima tri ćerke i sina, a sa suprugom je već godinama u skladnom braku.

Mirsad Beširević ima 69 godina i dolazi iz Bihaća. Čitav život se profesionalno bavi muzikom, a pretežno je pevao rok žanr.

0A0A5923

Pored pevanja, svira gitaru, upisoa je srednju muzičku školu, ali je nije završio. Nastupao je godinama sa raznim bendom, a osvajao je brojne nagrade na takmičenjima i festivala. Snimio je i nekoliko albuma, a posebno je ponosan da je snimio CD sa tamburašima gde su se našle najlepše sevdalinke. Ponosan je tata tri ćerke i deka.

Svi oni biće na okupu večeras od 21 sat kada na TV Prva počinje nova epizoda popularnog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“.

BONUS VIDEO: Nikad nije kasno – Promo – Emisija 12

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić