Takmičar imitirao Draganu Katić, dotakao se svoje veličine, žiri oplakao od smeha (VIDEO)

nnk 4

Sudeći po najavi nove epizode u šouu „Nikad nije kasno“ ove nedelje očekuju nas suze, ali ne one od tuge, već od smeha. Tome je svakako doprineo nesuđeni glumac i pevač koji je od samog starta sve nasmejao do suza.

-Što bi rekao jedan član žirija ‘Dobro veče, dobro veče, dobro veče’- počeo je tonom i dikcijom Dragane Katić da pozdravlja sve u studiju, a zatim se takmičar našalio: –Imam negde oko 90, ne godina nego kilograma!

0A0A1842 2

Ali ni tu se nije zaustavio. Maestralnim imitacijama takmičar se predstavio svima, a zatim se dotakao svog obrazovanja, kao i niskog rasta.

-Studirao sam dva fakulteta, solo pevanje i glumu, i kod jednog i kod drugog sam stao pola. I sad kad me vidite, i pogledate moju nizinu, dolazite do zaključka da je moj otac, kada me je pravio, takođe stao na pola – rekao je takmičar što je sve u studiju nasmejalo do suza.

-Ti si mene kupio od samog starta. Prvo sam veliki fan dvorednih sakoa, drugo tašta mi je Makedonka, zatim izbor pesme. Da ti kažem, ja mislim da možeš da uspeš i u Njujorku – rekao je Stefan Buzurović koji će se ove nedelje naći u ulozi žirija takmičenja veterana.

0A0A2055

Ipak, Stefanu je bilo potpuno nejasno zašto takmičari jedva čekaju da dođu u takmičenje i umesto da ispune svoje snove, maštaju o upoznavanju sa autorom ovog TV formata.

-Meni je potpuno neverovatno da ti je najveća želja da upoznaš Žiku – rekao je glumac takmičaru, što je iznenadilo i zbunilo Jakšića. Ipak, Buzurović je dodao: – To svedoči o kvalitetu Žikinog rada u ovoj emisiji.

Šta vas još očekuje u nedelju od 21 čas na Prvoj televiziji, Kanalu 5v i TV Nova BiH, pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić