Login/Registracija

„TO JE SUDBINA“: Nekad je pevao „Okreni moj broj“, a posle 40 godina i smrti saradnika pevač napravio neočekivan potez (VIDEO)

Davne 1997. godine Ado Gegaj snimio je hit „Okreni moj broj“ koji je za njega napisao Miki Jovićić, ali se nakon vrtoglave popularnosti povukao u medijsku ilegalu. A sad se, na radost mnogobrojne publike, Ado vratio na muzičku scenu i to sa pesmom „Daj mi volju za životom“, koju je za njega pre 40 godina napisao čuveni autor mnogih hitova, kao i njegove lične karte.

Njegov novi singl danas ima posebnu važnost za njega, budući da je četiri decenije čuvao, ali i zbog autora koji već dvadeset godina nije među živima.

-Nadam se da je ovo novi hit, potrudio sam se da bude. Tekst je napisao pokojni Miki Jovičić, čovek koji mi je tu pesmu posklonio pre nekih 40 godina i sada je došla u pravo vreme. Jednostavno, to je sudbinski vezano, kao sve moje pesme koje su tim putem došle – rekao je Ado za Grand i dodao da nikad nije ništa radio na silu.

Iako je pesma nastala odavno, Ado joj je udahnuo moderniji aranžman i ne kaje je što je ranije nije snimio. Posebna mu je čast što je na taj način sačuvao sećanje na autora mnogobrojnih hitova.

-Pesma je došla baš kad je trebalo da dođe i jako sam sretan zbog toga. To je tekstopisac koji je napisao najveći hit, moju ličnu kartu „Okreni moj broj“, tako da se još više radujem što sam snimio još jednu njegovu pesmu. Nadam se da će biti hit kao „Okreni moj broj“ – istakao je pevač, a kako zvuči njegov novi singl i kako je bilo na snimanju spota, pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/J.Jović