Login/Registracija

Stočar i poljoprivrednik zapevao prvi put u životu: „Živim u takvoj sredini da nisam imao uslove da se bavim muzikom“ (VIDEO)

„Bavim se poljoprivrednom, trenutno vučem mleko za jednu mlekaru. Imam stoku, bavim se i poljoprivredom i od toga živim“, glase rečenice kojima se Safet Papić iz sela Kladnica kod Sjenice predstavio u emisiji „Nikad nije kasno“.

Stoačar, poljoprivrednik, suprug, pevač, a pre svega otac otkrio je za Grand da mu je neostvarena želja bila da prvi put uzme mikrofon u ruke i pokaže šta zna. Ta mu se želja i ostvarila zahvaljući prijateljima, iako se ni sam nije nadao da će jednog dana učestvovati u takmičenju.

-Prijavila me je porodica Obradović, moja reakcija na to je bila odlična. Ja nikad nisam pevam nigde, ovo je prvi put da imam javni nastup. Svi su bili zadovoljni, bilo je fenomenalno– ističe Safet i nastavlja:

-Pevao sam ranije slučajno, onako kratko, po jednu pesmu na svadbi i ništa više!

0A0A6316 1

Na pitanje šta ga je sprečilo da se bavi muzikom i zbog čega je tek u šestoj deceniji odlučio da želi da peva, odgovorio je:

Takva je situacija bila od detinjstva, živim u takvoj sredini da nisam imao uslove da se bavim muzikom. Da sam se bavio muzikom, talenat sam i možda bih dostigao veliki vrhunac.

Kaže da u takmičenju ima veliku podršku porodice, a na pitanje da li se nada da će mu emisija „Nikad nije kasno“ promeniti život, optimistično je odgovorio.

-Ja se nadam, videćemo, vreme će pokazati. Eto, nikad nije kasno da čovek doživi ono za čim žudi, što je voleo. Ja sam uvek voleo muziku i eto ta mi se želja ispunila da dođem ovde i pokažem svoje znanje- zaključio je Safet, a ceo intervju sa njim možete da pogledate na početku teksta.

0A0A6295 1

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Viktor/I. Ankić