Login/Registracija

NAKON GUBITKA SINA USLEDIO RAZVOD Takmičarka sa suzama progovorila o porodičnoj tragediji: „Ne znam odakle mi snage“ (VIDEO)

Da se najtužniji najlepše smeju uverila nas je takmičarka „Nikad nije kasno“ Olivera Blagojević koja je sa veliko tugom, ali i hrabršošću kročila na Grandovu scenu.

Numerom „Raširi ruke, o majko stara“ koju je u suzama posvetila preminulom sinu izazvala je lavinu emocija u studiju.

-S obzirom da sam veliki tremaroš, izenadila sam se što je ta trema na sceni, kroz priču i pevanje nestala. Verujem u sebe i znala sam da mogu da izguram sve to do kraja i misli da sam u tome uspela. Nije mi bila ni želja ni namera da rasplačem gledaoce, žiri i voditelje, ali eto, to je život…- rekla je Olivera za Grand.

OLIVERA BLAGOJEVIC 49 GOD. BATAJNICA 3

Iako je od porodične tragedije prošla decenija, bol i tuga ne prolaze, a kako i sama priznaje, nekada se pita gde pronalazi snagu i volju za životom.

-Verujte mi da ne znam ni ja gde nalazim snagu. Uvek sam bila zvrk, nemirna, ali odakle tolika snaga u meni verujte da ne znam. Vera me drži i imam još jednog sina i živim za njega, šta da vam kažem, eto- rekla je takmičarka sa knedlom u grlu.

IMG 0522 1

Ni nakon gubitka sina Oliveru život nije mazio. Usledio je razvod i borba za egzistenciju u kojoj su joj najviše pomogli volja za životom i članov porodice koji su joj i dan danas najveća podrška.

-Od kada sam izgubila sina totalno drugačije posmatram sve. Bila sam sputavana u svemu i onda sam shvatila da kada se izgubi nešto mnogo draže da je život trenutak. Shvatila sam da moram da živim. Ostavila sam muža, tu je bilo nekih razmirica i Lazar je krenuo sa mnom. Snašli smo se uz pomoć moje majke i moje braće. Oni su mi sve pored sina- rekla je sa suzama u očima.

olivera

Da je prava lavica i da nikada ne posustaje svedoči i njena odluka da se prijavi za takmičenje i ostvari jednu od svojiih najvećih želja, iako je kako kaže potpuno amater.

-Radim u jednoj privatnoj firmi za izvoz i uvoz, a pevanjem se ne bavim profesinalno već samo iz ljubavi. Pevam kod kuće, najčešće mojim bliskim ljudima kada se okupimo- rekla je za Grand, a koje estradne zvezde su joj školski drugari saznajte u videu na početku teksta.

0A0A6251

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Milinković