Login/Registracija

ŽIVOT PIŠE ROMANE Takmičarka ogolila dušu nakon povratka u Srbiju: „On je glavni krivac“ (VIDEO)

Koliko je život nepredvidiv svedoči muzički put Marije Bilić Maje koja je u 43. godini rešila da prvi put stane na veliku binu i dokaže sebi da najbolje radi ono što najviše voli.

Iako je godinama živela u dalekoj Americi gde je radila kao medicinski tehničar, takmičarka nove sezone šoua „Nikad nije kasno“ oduvek je znala da je će kad tad zapevati pod svetlima reflektora.

-Osećaj je fenomenalan, žao mi je što se nisam vratila i pre, ali verovatno da su trebale neke kockice da se sklope. Amerika definitivno nije ono što viđamo na filmovima. Ja mnogo volim svoju zemlju i nikada nisam htela da odem odavde, ali eto, život me je odveo tamo. Kada bih mogla da vratim vreme nikada ne bih otišla- priznala je Maja za Grand.

MARIJA BILIC MAJA 43 GOD. BIJELJINA 9

Često u šali za sebe kaže, da je prvo proprevala pa prohodala, a kao mala maštala da bude poput Lepe Brene. Međutim, nije sve išlo kako je zamislila.

-Moja pokojna majka je bila protiv toga da se bavim muzikom. Kao i sve majke, želela je da završim školu, međutim kada smo otišli za Ameriku videla je koliko ja to volim. Čak sam krijući išla u Muzičku školu i onda je morala da popusti pa je počela čak da ide sa mnom na nastupe- ispričala je sa osmehom, a potom otkrila da li je lakše karjeru graditi u Americi ili u Srbiji.

-Lakše je tamo jer nema toliko naših muzičara. U stvari sad nas ima, ali ranije nije bilo baš tako. Ovde imamo novine, televizije, emisije, tako da sve ima svoje.

0A0A6149 1

Najveću podršku da se oslobodi treme i stane na Grandovu scenu dobila je od svojih najbližih koji su neizmerno srećni što je postala deo Žikinog šoua.

-Moj muž je krivac, on je taj koji me je ubeđivao i gurnuo da se prijavim. Ja sam imala tremu i strah i kada sam odlučila svi su bili presrećni- ponosno je rekla za Grand.

A zbog čega je odabrala baš Cecinu pesmu za svoje premijerno predstavljanje saznajte u videu na početku teksta.

IMG 0438

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ Viktor