Tuga u domu Dejana Draškovića: „Iznenada si nas napustila“ (FOTO)

dejan d
Tuga u domu Dejana Draškovića

Finalista devete sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Dejan Drašković podelio je na društvenim mrežama tužne vesti i emotivnom porukom se oprostio od kućnog ljubimca.

Naime, Dejan je uz fotografiju psa koji je nedavno uginuo podelio emotivnu poruku koja je rasplakala njegove brojne pratioce.

DEJAN DRASKOVIC FINALE NNK FOTO GRAND 5 ok
Tuga u domu Dejana Draškovića

Tuga u domu Dejana Draškovića

-Dušo naša iznenada si nas napustila. Bila si Eli pas za poželeti. Nikada te nećemo zaboraviti – napisao je on uz fotografiju.

tuga u domu dejana draskovica
Tuga u domu Dejana Draškovića

Podsetimo, Dejan je nedavno u emotivnoj ispoveti za Grand kroz suze govorio o gubitku sesrića, a tom prilikom je priznao da taj momenat bio najteži u njegovom životu do sada.

-Moj sestrić Strahinja je imao srčani udar, od skoka u vodu, zapravo od nagle promene temperature. To je bilo nešto što je nepojmljivo u medicinskom smislu, a kasnije smo saznali da je to jedan procenat prema milion. To se obično dešava ljudima u podmaklim godinama, a ne deci. Dugo smo se pitali što nam se tako nešto desilo, ali ne treba čovek da preispistuje. Ja sam veliki vernik i verujem u Boga, a čudni su putevi Božji- istakao je Dejan.

BONUS VIDEO – Potresna životna priča Dejana Draškovića

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/Facebook,
Autor: A.Milinković