Login/Registracija

Sonja i Čenga se nakon egozotičnog letovanja vratili kući, pogledi sve govore (FOTO)

cenga i sonja promocija nove pesme

Od kada su obelodanili da su u romantičnoj vezi, Amer Čengić Čenga i Sonja Pralica trude se da, uprkos daljini, provode što više vremena zajedno, a nakon boravka na Floridi gde roker živi, par je boravio i u Kankunu, egzotičnoj turističkoj destinaciji omiljenoj kod mnogih zaljubljenih parova.

Njih dvoje su se sada vratili u Floridu, a fotografija koju su objavili na društvenim mrežama govori da im je letovanje i te kako prijalo, s obzirom da su oboje dobili bronzanu boju tena, ali i da zaista sijaju od sreće.

Iako su mnogi sumnjali kako će odoleti izazovima veze na daljinu, s obzirom da pevač živi u Americi a njegova lepša polovina u Evropi, oni uspešno savladavaju prepreke koje njihovu ljubav čine sve jačom.

Podsećamo, na promociji njegove nove pesme, Čenga je otkrio kako je počela ljubav sa mamom pevačice Andreane Čekić.

47d866219431a1ff13e4d95157172ed0599c0565

Sve prave ljubavi dolaze spontano. Ništa nije bilo planirano, prvo smo se družili, a detalje ćemo ostaviti kao jednu malu tajnu jer to je ipak intimnog karaktera – kazao je pevač i otkrio kako je uspeo da osvoji Sonjino srce:

Sonja je jedna skrivena dama do koje nije lako doći. Bio sam sretnik da dođem do nje, morao sam svašta nešto da uradim, ali eto, uspelo mi je. Verovatno je to moja priroda, pa sam uspeo da je osvojim.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić