Login/Registracija

Nermin Handžić ima novu devojku? Uhvaćeni u gradu, šta li će Viki Miljković da kaže za snajku?

NERMIN HANDZIC ZGS SNIMANJE 14062023 FOTO MUNJA 2 ok

Nermin Handžić trudi se da sačuva ljubavni život daleko od očiju javnosti, ali je juče uhvaćen sa nepoznatom devojkom u jednom tržnom centru i od tad se postavlja pitanje da li to pobednik „Zvezda Granda“ ima novu devojku?!

Popularni pevač često boravi u Beogradu i to kod svoje mentorke Viki Miljković koja ga gleda kao sina, a, ekipa Kurira srela ga je u tržnom centru nadomak stana popularne pevačice.

NERMIN H

Ali on nije bio sam, već sa atraktivnom brinetom koja nije poznata javnosti, zbog čega se odmah probudila sumnja da su zajedno.

Njih dvoje su se šetali tržnim centrom, a kako se čini po fotografijama Kurira, izgledali su veoma zaljubljeno

Iako se nisu držali za ruke, pevač je veoma bio pažljiv i džentlmenski nastrojen prema mladoj dami, a ni ona nije bila imuna na njegove poglede. Da li su zajedno ili su na početku upoznavanja još uvek nije poznato, budući da se ni Nermin ni Viki nisu javljali na naše pozive. Ali ne sumnjamo da ćemo uskoro saznati ko je osvojio srce talentovanog Handžića.

SANDRA MLADENOVIC I NERMIN HANDZIC ASMM SNIMANJE 20122022 FOTO FILIP 15

Inače, Nermin do sada u javnosti nije govorio o ljubavnom životu, već se trudio da njegova karijera i pesme budu u prvom planu.

Podsetimo, pobednik je ranije bio povezivan sa koleginicom Sandrom Mladenović ali njih dvoje nikada nisu potvrdili ni demantovali njihovu vezu.

BONUS VIDEO – Nemin o Zvezdama Granda:

(Kurir)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.M.