„Ovo je najbolje izvođenje do sad“ Slobodanka Sumajstorčić oduvala studio, Cecinu pesmu otpevala k’o od šale VIDEO

0A0A0697

Slobodanka Sumajstorčić oduševila je publiku i žiri u večerašnoj emisiji „Nikad nije kasno“ i kao šesta po redu zatvorila je na najlepši način takmičarki deo emisije.

Pevačica je još jednom dokazala da ju je publika sa pravom već treći put vratila u takmičenje sa Fejsbuk glasanja, a to je potvrdio i žiri koji je ostao bez reči.

0A0A0692

Slobodanka je inače, sa samo 27 godina preživela je moždani udar, a ta životna situacija naučila je da na život gleda mnogo drugačije.

-Zaposlila sam se, udala, rodila dvoje dece i prođoše godine. Onda sam sa samo 27 godina imala moždani udar- rekla je Slobodanka u svom profilu i dodala:

-Kažu da sam jedino dozivala decu i brata. Bilo je pitanje da li će preživeti majka šestomesečnog dečaka i dvogodišnje devojčice, ali sam dobila priliku da živim.

Sa osmehom na licu i sa puno pozitivne energije kao i do sada, Slobodanka je večeras zablistala na Grandovoj sceni kada je izvela pesmu Cece Ražnatović „Grome moj“.

Publika je pevačicu nakon nastupa pozdravila ovacijama, a ni žiri nije štedeo komplimente na račun njenog pevanja.

-Bravo Slobodanka, ako mogu ja da kažem. Svi koji su glasali za Vas, nemojte se čuditi što su glasali da vas vrate. Glasali su za život bez opterećenosti, bez predrasuda, za život pun radosti. Vi ste to stvarno doneli na scenu i tu poruku nosite sa sobom, a to je i misija naše emisije. Da upravo prenesemo to što Vi donesete na scenu, savršeni ste bili, odlični – rekla je Dragana Katić, a komplimentima se pridružio i Mare:

-Pustili smo duha iz boce kada je Slobodanka u pitanju, ti se iz nastupa u nastup toliko odomaćuješ na toj sceni. Ovo ti je najbolje izvođenje do sada. Da si mi ranije rekla da ćeš pevati Cecu, ne znam šta bi ti rekao, demantovala si me, sto posto najbolje izvođenje do sada.

DRAGANA KATICI MARE NNK SNIMANJE 17042024 FOTO MUNJA 25 ok 1

Oduševljenim Slobodankinim talentim bio je i Bruno Langer.

-Šta da kažem, nego da je to žestoki vokal. Toliko je snažan da mi je žao što mi u rokenrolu nemamo takav ženski glas. Dobro došli u rokenrol Slobodanka, uvek su Vam otvorena vrata. Vrlo ste žestoki u nastupu i glas Vam se silovit, volim te glasove koji obaraju sa nogu sa nogu – zaključio je roker.

0A0A0720
0A0A0711

U revijalnom delu, Slobodanka je otpevala numeru sviraj “ Sviraj nešto narodno“ u duetu sa Slobom Đurkovićem, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ipsod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković