Senka Panić predstavila pesmu, emocije naviru: „Navikla sam da me boli“ VIDEO

0A0A0279

Nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“, pevačica Senka Panić je nakon duže medijske pauze obradovala publiku novom pesmom koju je premijerno izvela na Grandovoj sceni.

Emotivnu numeru „Zakon jačeg“ predstavila je u emisiji „Grand parada“ i već na prvo slušanje izazvala sjajnu reakciju publike.

0A0A0284

-Ti si pobedio ovog puta, pusti me sada na miru da plačem. Nemoj da brineš, ma nisam ljuta, tvoji su zakoni, zakoni jačeg. Ti si pobedio, pobedu slavi, a ja sam navikla da me boli, ma nije problem u mojoj glavi, nego u srcu, što te još voli – glasi refren nove Senkine pesme koja je izazvala lavinu emocija.

0A0A0300

U komentarima su usledile i prve reakcije, a publika trvdi da je Senka ovom pesmom napravila odličan potez.

„Bravo Nikad nije kasno„, „Svaka čast“, „Ponos naš“, samo su neki od komentara ispod pesme.

0A0A0302

Podsetimo, pevačicina ćerka Sofija nedavno se udala, a nakon toga je i dobila sina, dok se Senka tada oglasila na Grand i potvrdila srećne vesti.

– Sofija i Stefan venčali su se samo u prisustvu kumova i bilo je zaista prelepo, svečano i romantično u isto vreme, uostalom vidimo po fotografijama. Inače, Sofija je ušla u deveti mesec, pa su zbog održavanja njene trudnoće svadbu odložili za neko drugo vreme kada će oboje moći da proslave svoju ljubav sa najdražima – rekla je Senka za Grand svojevremeno i dodala:

– Oni već godinu dana žive zajedno, tako da sam se navikla da više nije u mom domu. Naravno, bilo mi je baš teško kad je odlazila, ali to su normalne stvari, srećna sam zbog njih.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković