„Meni ova pesma pravi slike u glavi“: Sašo Bašeski pesmom pogodio Mareta pravo u srce

IMG 8730

U večerašnjoj emisiji „Nikad nije kasno“ Sašo Bašeski očarao je članove žirija i publike svojim emotivnim izvođenjem pesme „Devojka iz grada“.

Njegov glas prepoznatljiv je odmah, ali sada nije samo pokazao svoje vokalne sposobnosti već je i svojom interpretacijom pesme uspeo da prenese duboku emotivnost i priču koju nosi ova numera.

Sašo Bašeski ima 54 godine, dolazi iz Prilepa bavi se muzikom preko tri decenije, a svojevremeno je svirao bas gitaru. Iako nije profesionalno zagazio u muzičke vode, od samog početka karijere peva sa svojim bratom Dejanom, a zajedno čine bend „Duo Bašeski“.

IMG 8725

Jedan od prvih koji je iskazao oduševljenje nakon nastupa je Saša Milošević Mare koji nije krio impresije nakon što je Sašo izveo numeru „Devojka iz grada“.

-Meni konstantno ova pesma pravi slike u glavi, pogotovo kad slušam original. Merim izvođenje ove pesme sa tim i ukoliko imam iste te slike u glavi to je posebno. Nisam rastao na tim zelenim poljima, već na Banovom brdu ali imam jaku emociju kada je to u pitanju. Divna interpretacija i divna pesma – istakao je Mare, a Džejla je dodala:

-Divno stvarno, uživala sam. Bili ste divni, pevate tačno i precizno, ali moram još nešto da dodam. Kao i uvek, fantastičan orkestar „Nikad nije kasno“.

IMG 8756 3

Milan Đurđević posebno je istakao hrabrost na Sašinom odabiru pesme i načinu na koji ju je izveo.

-Želim pre svega da pozdravim Miroslava Ilića, uvek njega kada čujem pomislim na tu izvornu, srpsku muziku. Pevati Miroslava je veliki podvig, tako da svaka čast na izboru pesme prvo, a onda hoću da kažem da je ova interpretacija jako zrela i već pevački urađena na tom nekom nivou da kada čovek zatvori oči misli da pevač ispred njega ima 10 albuma, svaka vam čast – objasnio je on.

IMG 8760 1

BONUS VIDEO: Sašo Bašeski- Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković