„Grlo mi se steglo, problem su njene godine“, Sašo Bašeski emotivno o majci: „Želja je bila jača od svega“ VIDEO

Takmičar Sašo Bašeski priredio je prošle nedelje pravi spektakl u emisiji „Nikad nije kasno“, a posebno emotivan momenat bio je govor njegove majke koja je imala veliku želju da dođe na snimanje emisije.

On je nakon nastupa pred našim kamerama sa puno emocija govorio o majci koja mu je velika podrška u muzičkoj karijeri.

0A0A0455

Kako dolazi iz Severne Makedonije, zanimalo nas je kako se odlučio da peva tradicionalnu Bosansku pesmu, a on je za Grand dao objašnjenje.

-Veliki sam ljubitelj sevdalinki i svih pesama koje je izvodio Safet Isović, to je za mene nešto najbolje kada je reč o muzici – počeo je takmičar za Grand.

0A0A0507 1

Njegova majka Pavlina pokupila je sve simpatije publike kada je u emisiji razgovarala sa Žikom Jakšićem, a veteran kaže da joj je dolazak u ovu emisiju ispunjenje velike želje.

-Moram priznati da sam imao malu tremu jer mi je majka bila tu. Ona je imala veliku želju da dođe i da vidi ovu prelepu, grandioznu scenu. Prvi put je želela isto da dođe, ali nije bilo mogućnosti da to izvedemo, sada sam pitao produkciju. Rekao sam da majka ima veliku želju da dođe i da želim da je povedem u nekim od narednih krugova, a Ivke mi je rekao „Nema u narednim krugovima, sada ćeš da je povedeš, ako želi“. Naravno da je želela i došla je – rekao je Sašo i dodao:

-Znao sam da ima veliku želju da dođe, ali problem su njene godine ima 76. Put je dug i bilo je malo teže da ona sve to izdrži, ali njena želja bila je jača od svega.

0A0A0490

U revirajnom delu emisije, takmičar je na Gradovoj sceni izveo duet sa Radom Manojlović, a za Grand priznaje da je imao malu tremu tokom pevanja.

-Mogu da kažem da je Rada divna i da smo ovaj duet otpevali baš onako kako treba, uživao sam. Bilo je malo treme kada smo pevali zajedno, grlo mi se malo steglo, ali sam na kraju isplivao – zaključio je on, a video pogledajte na početku teskta.

BONUS VIDEO – Sašo Bašeski nastup Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/A.Dačić