Login/Registracija

Samohrani otac oduševio sve: „Nemam ničiju pomoć, a ne skidam osmeh“

Prvo predstavljanje Radeta Čitlučanina (45) iz Obrenovca u šouu „Nikad nije kasno“ izazvalo je lavinu emocija ali i dalo pouku svim roditeljima.

„Ja sam taj koji se šali i koji nikad ne skida osmeh sa lica“, rekao je takmičar koji već godinama sa sinom Stefanom živi bez ičije pomoći. Kao samohrani otac morao je da se bori za život, zbog čega je i batalio muziku, pa sad u poznim godinama traži svoju šansu u takmičenju veterana.

-Pevanjem se ne bavim od kad sam se oženio, a posle i razvoda, znači punih 16 godina nisam držao mikrofon u rukama – rekao je Rade i dodao da je to morao da uradi jer je sina trebalo da izvede na pravi put.

– Stefan mi je najvažniji i sve mi je na svetu. Žalim samo zbog sviranja, jer sam napustio muziku zbog drugih stvari – istakao je takmičar kom je upravo sin bio podrška u takmičenju.

U razgovoru sa Žikom Jakšićem Stefan je otkrio da je u kontaktu sa majkom koja živi u Beču, kao i da je cu najveća podrška.

-Tvoja se žrtva isplatila – konstatovao je Enes Begović nakon što je čuo Radetovu životnu priču, dok je takmičar odgovorio da se ne kaje i da je odgajanje sina nešto najlepše na svetu što mu se dogodilo.

U takmičenju veterana predstavio se hitom „Rastavljeni“ Jašara Ahmedovskog kojom je raznežio sve u studiju, pogotovo što mu se na sceni pridružio i Enes.

-Odabir pesme je odličan, a i orkestar je bio divan. Ja sam zadovoljan – rekao je Enes, dok je Anja Mit iskoristila priliku da mu čestita na svemu, a pre svega na tome što je otac.

-Mislim da je to najlepša uloga – rekla je Anja sa čim su se složili svi u studiju.

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: I. Ankić