Nakon što je pokidala u „Nikad nije kasno“ Sabina Kasumović iskreno o Zvezdama Granda: „Nisam se pokazala ni blizu kao sada“ (VIDEO)

 Sabina Kasumović ove nedelje oduševila je publiku i žiri u omiljenoj porodičnoj emisiji „Nikad nije kasno“. Ona se pre nekoliko godina takmičila u Zvezdama Granda, ali kaže da se nije ni blizu pokazala kao sada.

Sabina ne krije sreću što je ponovo posle nekoliko godina stala na Grandovu scenu koja za nju ima posebno mesto u karijeri.

Sabina Kasumovic o zvezdama granda

Nakon što je pokidala u „Nikad nije kasno“ Sabina Kasumović iskreno o „Zvezdama Granda“

-Presrećna sam verujte mi, nisam očekivala da će sve ovo baš ovako da izgleda iako pratim skoro svaku emisiju, zasita je fenomenalno. Predivan je osećaj stati na najveličanstveniju scenu na Balkanu – rekla je ona.

Sabina Kasumovic o zvezdama granda 3

Iako se od detinjstva bavi pevanjem, takmičarka nije uspela da napravi veliku karijeru jer se godinama uporedo sa muzikom bavila i poslom medicinske sestre, a u jednom momentu se posvetila porodici i ćerkama i tada je napravila najveću pauzu.

-Pevanjem se bavim od malih nogu, to je negde krenulo ozbiljnije od srednje škole, od mog prvog demo snimka. Bila sam na jednoj audiciji, prošla sam i postala sam tada solista Radio Televizije Sarajevo – kazala je Sabina i dodala:

-Često sam počinjala da radim pesme i spotove, uvek je bilo nekih pauza. Mnogo smo radili i putovali imali mnogo živih svirki, valjda je tako Bog hteo. Odgojili smo dve prelepe ćerke, izveli ih na pavi put, one su sada svoje osobe, samouverene. To je najveća sreća za mene i supruga.

Sabina Kasumovic o zvezdama granda 6

Sabina se u sezoni 2015/2016 takmičila u Zvezdama Granda, ali kako kaže tada nije pokazala svoj maskimum jer je radila nekoliko poslova i nije mogla da se pripremi adekvatno za takmičenje.

-Iskreno da kažem, nisam imala dovoljno vremena, jer sam tada radila kao medicinska sestra tada. Taj posao traži puno vremena i odricanja. Radila sam, a uporedno sam i pevala, bilo je jako naporno. Ono što sam pokazala u Zvezdama Granda nisam pokazala ni blizu kao ovde sada i kao što će nadam se biti, znam koliko mogu – zaključila je pevačica.

Šta je još Sabina rekla nakon prvog nastupa u emisiji „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teskta:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/V.B