Sabina kao turbina: Da li je ovo najatraktivnija finalistkinja devete sezone?

sabina kasumović biografija

Sabina Kasumović (49) iz Tuzle nastupaće u finalu muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ u kojem je pokupila sve komplimente za pevanje, ali i za fizički izgled kojim pleni.

Sabina uvek ponosno ističe da joj je suprug Elvir glavni oslonac kako u životu, tako i u poslu kojim se bavi, ali i u takmičenju u kojem učestvuje.

-Sada imam mnogo više iskustva, tako da s obzirom da sam već učestvovala u jednom takmičenju kakve su „Zvezde Granda“ sada mi je puno lakše, ali mi je s druge strane veća odgovornost. Ja sam puno ozbiljnija u ovim godinama i nekako je sve zrelije. Inače tada sam došla do trećeg kruga i to mi je bilo jedno predivno iskustvo, a suprug je i tada bio uz mene kao podrška – rekla je Sabina koja je pre deset godina učestvovala u „Zvezdama Granda“.

sabina kasumović biografija

Koliko su joj važni suprugovi saveti Sabina je govorila jednom prilikom za Grand.

-Moja najveća podrška i čovek koji je sve ovo vreme uz mene i koji je korigovao moj rad s obzirom da ima završenu muzičku akademiju. Spojili smo se i u braku i itekako je uvek bio iza mene. Elvir je moj pravi vetar u leđa – ispričala je Sabina.

sabina kasumović biografija

Finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“ priznala je i da je tokom građenja karijere bilo mnogo odricanja a da je glavni teret preuzeo njen suprug.

-Bilo je mnogo posla i odricanja od kada vodimo etno restoran zbog čega se on povukao iz muzike, a ja sam nastavila da pevam, jer pevam od svoje šeste godine – priznala je Sabina.

sabina kasumović biografija

Iako se od detinjstva bavi pevanjem, takmičarka nije uspela da napravi veliku karijeru jer se godinama uporedo sa muzikom bavila i poslom medicinske sestre, a u jednom momentu se posvetila porodici i ćerkama i tada je napravila najveću pauzu.

-Pevanjem se bavim od malih nogu, to je negde krenulo ozbiljnije od srednje škole, od mog prvog demo snimka. Bila sam na jednoj audiciji, prošla sam i postala sam tada solista Radio Televizije Sarajevo – kazala je Sabina i dodala:

-Često sam počinjala da radim pesme i spotove, uvek je bilo nekih pauza. Mnogo smo radili i putovali imali mnogo živih svirki, valjda je tako Bog hteo. Odgojili smo dve prelepe ćerke, izveli ih na pravi put, one su sada svoje osobe, samouverene. To je najveća sreća za mene i supruga.

sabina kasumović biografija

Pevačica je ispričala i da su njihove ćerke nasledile muzički talenat, a da će jako stoje stvari jedan od njih postati ozbiljna muzička diva.

-Obe ćerke su nasledila muzički talenat, mada je mlađa nekako više krenula tim stazama. Završila je muzičke škole i sada je u inostranstvu, upisala je odsek solo pevanje i ona je buduća operska pevačica. Povukla je svestranost od mene i od oca, a nekako sam i ja to učnila. Obe naše porodice su muzikalne, i sviraju i pevaju i neko je jednostavno morao da povuče tu crtu – ponosno je naglasila Sabina.

Ne propustite finale muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ koje je na programu od 21 sat na TV Prva, a u međuvremenu pogledajte kako je pevala Sabina Kasumović u polufinalnoj emisiji u videu ispod:

Tokom sezone svi su hvalili i njen fizički izgled, pa već mesecima slovi za najatraktivniju učesnicu devete sezone. To je potvrdio i Kiki Lesendić koji je u jednoj emisiji dao pevačici epitet koji joj po svoj prilici odlično pristaje.

-Sabina kao turbina, ovo je neviđeno stvarno, oduševljen sam, majke mi – rekao muzičar u jednoj emisiji.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Sabina Kasumović uporedila „Nikad nije kasno“ i „Zvezde Granda“

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić