Slavlje u domu Sabine Kaltak: Pobednica preplavljena emocijama: „Jedina moja“ (FOTO)

sabina kaltak finale nnk ok foto munja

Pobednica osme sezone takmičenja „Nikad nije kasno“, Sabina Kaltak koju su SMS glasači proglasili favoritom, ne skida osmeh sa lica koji ponosno nosi.

Iako se iza, sada srećnog i mirnog, života krije teška priča, ona je pobedila sve nedaće i živim punim plućima, a danas ima i poseban razlog za slavlje.

Sabina Kaltak majka

Sabina Kaltak majka

Naime, njena majka proslavlja rođendan povodom čega se Sabina javno oglasila uz zajedničku forografiju i emotivnu poruku.

Moja tuga krije naručje njeno. Srećan rođendan jedina moja– napisala je pevačica, dok su se u komentarima nizale čestitke kojima se pridružuje i ekipa našeg portala.

Podsećamo, Sabina je pre nekoliko meseci odlučila da se preseli u drugi grad.

Nova godina donosi novu nafaku, novi posao i nadam se, novi zivot pun zdravlja, pesme i mira u duši. U glavi sam želju imala odavno da se selim ka jugu Švedske, ali se to ne desi dok dragi Allah ne odredi da treba i sve to složi da bude najbolje za mene i moje srceOsećaj je pomešan, ono kad ostavljaš mesto i ljude koje toliko puno godina poznaješ, ali onda se setim kad sam sa 21. godinu došla u Švedsku sa bebicom i sa jednom torbicom, ne poznavajući nekoga i ne znajući jezik, ni zemlju u kojoj sam. I onda kažem biće sve dobro– istakla je tada pobednica koja priznaje da se postoji opcija da se jednom vrati i nastavi život u rodnom kraju.

 Sada kada prolaze godine i kada su mi se otvorila ova vrata u muziku, opcija za povratak postoji, ali meni je bitno da su moje ćerke srećne i uspešne u svojim životima i kada je to tako ja sam slobodna ptica da letim kako ja hoću– otkrila je za Grand.

BONUS VIDEO- Sabina Kaltak o Prijovićki:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić