Login/Registracija

Žika Jakšić piše knjigu: „Napraviću veliku promociju, biću spisatelj“ (VIDEO)

zika

Voditelj i idejni tvorac emisije „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić nedavno je iznenadio sve kada je przinao da piše knjigu, a već sama najava izazvala je lavinu pozitivnih reakcija.

Svi se pitaju da li Žika sprema autobiografiju u kojoj će otkriti sve detalje iz poslovnog i privatnog života, a on je gostujući u jednoj emisiji otkrio da će ta knjiga biti nešto sasvim neočekivano.

zika jaksic

-Pišem knjigu! Nije moja biografija, nego onako jedna filozofija života. Pošto nisam završio fakultet, došao sam, ali nisam imao vremena. Počeo sam da sviram i bilo je kakav fakultet kad su pare kod muzike. Imao sam pun džep para, mene su na fakultetu zvali „Žika estrada“ i onda sam to batalio, nisam imao vremena realno – rekao je on.

@unatelevizija

Žika Jakšić piše filozofsku knjigu i želi da bude akademik 📷 Reprizu emisije MUŠTULUK pogledajte u nedelju od 17.30

♬ original sound – UNA TELEVIZIJA – UNA TELEVIZIJA

Žika priznaje da ima velike ambicije kada je taj posao u pitanju, pa je najavio i veliku promociju odmah kada knjiga bude objavljena.

-Vidi, sada imam vremena i hoću da postanem akademik, kad budem završio knjigu, napraviću promociju, ja ću da budem spisatelj – zaključio je Žika u emisiji „Muštuluk“.

BONUS VIDEO: Žika Jakšić analizira čuvenu pesmu:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković