Ružica Čavić harala 90-tih, sad šansu traži u šouu veterana: „Ja sam sad neka druga žena, ne želim više isto“ (VIDEO)

Muzički pop duel između Ružice Čavić Tomićević, zvezde koja je harala 90-tih godina, i Vesne Denić mogao bi se sportskim rečnikom okarakterisati derbijem ovonedeljne epizode šoua „Nikad nije kasno“.

Same takmičarke opravdale su očekivanja, pa su odlukom žirija i publike u studiju obezbedile plasman u četvrtfinale, a dobra energija držala ih je nakon završetka emisije, o čemu su govorile za Grand.

ružica čavić vesna denić intervju

-Lepo je bilo. Zadovoljna sam kako sam otpevala, zadovoljna sam i svojim i Ružicinim nastupom. Jeste da je jaka konkurencija, ali važno je da je sve lepo prošlo – rekla je Vesna i naglasila da joj nije smetalo ni jednog trenutka što se našla u duelu sa Ružicom.

-Rešila sam da izađem na scenu i da otpevam kako najbolje znam i mislim da sam uspela – dodala je Vesna.

ružica čavić vesna denić intervju
Ružica Čavić i Vesna Denić

Ružica je i u ovonedeljnoj emisji nagrađena ovacijama, što je već postala praksa u takmičenju, kada je reč o njenim nastupima.

Pevačica koja je imala impresivnu karijeru i pre šoua veterana, priznaje da joj to i te kako prija.

-Navikla sam na to, ali stalno ističem kako bih volela da ovo nije takmičarskog duha da ovo mogu da prođem revijalno, ali ne može. Mislim da smo nas dve opravdale i odbranile našu muziku, mislim na žanr koji nama više leži. Dali smo sve od sebe da malo tu pop-rok muziku oživimo. Mogu samo da kažem da je Vesna sjajno izvela svoju pesmu. Srećna sam što prolazim dalje ali ujedno mi je žao što sam se sa njom takmičila. Ali tako je. Ljudi smo – ispričala je Ružica dok još nije bilo poznato da će i Vesna i Ružica otići direktno u četvrtfinale popularnog takmičenja.

ružica čavić vesna denić intervju

Pevačica je pomenula za čime žali u konkretnom slučaju dok kada je generalno reč o njenom pojavljivanju na sceni ima drugačije mišljenje.

-Ne žalim zato što ističem stalno da sam ja sad neka druga žena, totalno drugačija. Ono što sam želela sa 30, sad ne želim. Želim nešto sasvim drugo i mislim da sam uspela da nađem neku meru da mogu u životu da vodim uporedo i muziku i porodicu, a da ništa ne trpi – naglasila je Ružica.

ružica čavić vesna denić intervju

Ona je otkrila i da je svojim učešćem u „Nikad nije kasno“ probudila neku novu mladost.

-Ova emisija stvarno mi prija, nisam ni sama verovala da će toliko da mi prija i ću da uživam i stvarno preporučujem svima da se prijave i takmiče jer stvarno daje neki vetar u leđa u smislu nekog vazduha života – zaključila je Ružica.

ružica čavić vesna denić intervju

Razgovor sa Ružicom Čavić Tomićević i Vesnom Denić pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/A.Milinković