Saša Popović iznenadio Viki Miljković, pevačica za Grand priznala: „Doživljavam ovo jako emotivno“ VIDEO

Jubilej Granda izaziva posebne emocije u srcu čelnika najveće produkcijske kuće, svih zaposlenih, ali i estradnih zvezda, među kojima je pevačica Viki Miljković.

Nakon što joj je Saša Popović uručio zlatnu plaketu za uspešnu saradnju i izuzetan doprinos razvoju produkciji, Viki je pred Grandovim kamerama otkrila koliko joj to znači.

-Meni ovo puno znači zato što sam ja u Grandu negde, ne baš od samog početka, ali da kažemo pri početku. Veliki uspeh u svojoj karijeri i u ovom poslu sam napravila upravo u Grandu- rekla je Violeta za naš portal.

viki miljković nagrada

Pevačica se pred našim kamerama prisetila i svojih početaka u najvećoj produkcijskoj kući u regionu i otkrila da je izuzetno ponosna na saradnju koju su ostvarili.

-Prvi album koji sam ja snimila za „Grand“ produkciju je „Godine prošle, godine buduće“ koji je napravio stvarno veliki, veliki uspeh. Pesma „Mariš li“, posle toga „Crno na belo“, pa „Mahi, mahi“, zatim moje učešće u žiriju „Zvezda Granda“, zaista mislim da smo ostavili jedan dobar trag i veliki pečat, svi zajedno. Grand je moja porodica, ja to tako doživljavam i emotivno sam vezana za Grand- priznala je pevačica, a potom otkrila na kom mestu će držati ovu prestižnu nagradu.

-Iako kod kuće imam dosta nagrada, za pevačicu godine, za hit godine, album godine, ali ova će sigurno ući u jednu od najdražih i stajaće sa svima njima- rekla je za Grand.

viki miljković nagrada

Podsetimo, kreativni direktor „Granda“ Saša Popović je u emisiji „Zvezde Granda“ uručio Zlatne plakete svim članovima žirija za uspešnu saradnju i izutean doprinos razvoju „Grand“ produkcije.

BONUS VIDEO: Saša Popović o početku rada „Grand produkcije“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/ A. Dačić