Nakon što se oženio u šestoj deceniji, pevač proslavio godišnjicu braka: „Volim te bebo“ (FOTO)

edin sidikovic godisnjica braka

Edin Edo Sadiković biši učesnik takmičenja „Nikad nije kasno“ podelio je juče radosne vesti na društvenim mrežama, dok su se čestitke samo nizale.

Naime, on i njegova supruga Sanita proslavili su godišnjicu ljubavi, a pevač je svojoj izabranici uputio emotivnu poruku.

Nakon što se oženio u šestoj deceniji, pevač proslavio godišnjicu braka

edin sidikovic godisnjica ljubavi

-Srećna nam godišnjica, za ljubav i sreću, volim te bebo – napisao je on uz nekoliko fotografija, dok je njegova supruga uzvratila istom merom:

– Hvala ti što si me držao za ruku i bio pored mene sve ovo vreme, i želim nam još mnogo godina zajedno u zdravlju ljubavi i sreći.

edin sidikovic godisnjica braka 1

Podsetimo, pevač je u šestoj deceniji izgovorio „Da“ svojoj izabranici i dokazao da pored muzike nikad nije kasno ni za ljubav.

Inače, Edo se godinama uspešno bavi privatnim biznisom u Americi sa suprugom, a on je o tome nedavno otvoreno govorio za Grand.

 Nekretninama se bavim od 2001. godine, jedno vreme sam bio top agent jedne američke kompanije, pa sam tokom krize 2008. napravio pauzu. Posle osam godina ponovo sam nastavio, ali više kao investitor nego kao zastupik za druge klijente. Sad sam se ponovo aktivirao kao agent i dalje ću to aktivno da radim. Ima puno iskustva sa nekretninama, pa mi to pomaže. Taj biznis se isplati ako imate dovoljno klijenata, naravno, a ja u Americi imam puno poznanika i prijatelja, pa se nadam da će se isplatiti – rekao je on nedavno za Grand.

BONUS VIDEO – Katarina Grujić – Live – Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand/Facebook,
Autor: A.Milinković