Dobrila Čabrić u 96. godini obilazi Evropu, autom prelazi hiljade kilometara, policija u šoku: „Raduju se kad me vide“ (VIDEO)

Iako je nedavno proslavila 96. rođendan, nekadašnja pobednica „Nikad nije kasno“ Dobrila Čabrić izgleda bolje nego ikad, a njen mladalački duh oslikava se kako u njenom karakteru, tako i u aktivnostima za koje bi se malo ko usudio u njenim godinama.

Dobrila koja je osvojila simpatije regiona kada je pre nekoliko godina u takmičenju „Nikad nije kasno“ briljirala fantastičnom energijom, sada se ponovo našla na istom mestu, ovoga puta kao gost u velikom Grandovom studiju u koji je došla sama kolima.

Dobrila Čabrić sigurna za volanom, kolima došla do Beograda

dobrila čabrić auto

Mnogi su bili šokirani činjenicom da se iz makedonskog grada Dojrana do Košutnjaka dovezla sama svojim „sparkom“, prešavši distancu od 570 kilometara u jednom smeru.

Kako kaže, to je nikakva kilometraža za nju, budući da celom Evropom šparta sa svojim četvorotočkašem.

dobrila čabrić spark

Dobrila Čabrić: „Osećam se kao da lebdim“

Pevačica, koja neumorno gazi 96. godinu, potvrdila je za Grand da je sama došla automobilom sa juga Severne Makedonije do Beograda i otkrila kako policija reaguje kada je vidi za volanom na graničnom prelazu.

dobrila čabrić

-Već me znaju, tako da se raduju kad me vide, onda ih ja častim. Mnogo sam popularna i mnogo me vole, tako da se osećam kao da lebdim u nekim lepim godinama – ispričala je Dobrila za Grand i dodala da bez auta ne može da funkcioniše.

-Osećam se kao ptica sa krilima, toliko sam ga čekala. Auto je za mene super, mali i udoban, ekonomičan i ne inspiriše za ludorijeVozim polako i sigurno-rekla je Dobi.

dobrila čabrić 96 godina

Kako Dobrila Čabrić vozi svoj automobil pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, nakon što je odnela pobedu u „Nikad nije kasno“,Dobrilu su svi pitali koji je recept za dugovečan život, ali ona je imala da uputi samo kratku poruku.

– Nema recepta za dugovečnost. Jednostavno, volite život i ne prepuštajte se starosti. Godine se talože, ali ja se ne dam – rekla je Dobrila i dodala da želi da živi još trideset godina.

dobrila čabrić vozi kola

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: F.Pavlović/Printscreen,
Autor: A.Dačić