ROKER POKIDAO, ĆIRA NAZDRAVIO UZ ČUVENU ŽIKINU ZDRAVICU: „Kad te tako lepo moli, daj mu ono što najviše voli“

0A0A6897

Šarmantnog rokera Željka Lukića (51) iz Loznice publika je imala priliku da upozna u prvom krugu osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ gde je ostavio sjajan ustisak na milione kraj malih ekrana.

Iako se čitav život bavio drugim poslovima, Željko ističe da je njegova najveća životna ljubav muzika, i da se njoj uvek vraćao šta god da je radio. Veteran priznaje da mu je najveća podrška porodica, a posebno priznanje odaje supruzi koga ga je i prijavila za ovaj šou.

-Ponosan sam na svoju porodicu, oca, majku, suprugi i decu. Supruga je veliki krivac što sam ja danas ovde, pozitivan krivac zajedno sa mojim bratom. Ostala mi je još ta jedna stepenica koju bih ja voleo da prekoračim, a to je želja moje porodice da se pojavim u ovoj emisiji. Nisam pre dvadeset godina, ali eto sada neka se ta vrada otvore i da prođem kroz ta vrata – kaže Željko.

Čim je izašao na scenu, svojim šarmom, harizmom i neverovatnom energijom osvojio je sve u studiju, a za ovo pojavljivanje odabrao je pesmu Tonija Cetinjskog „Onaj ko te ljubi srećan je“, dok je mestralnom interpretacijom još jednom dokazao da je ovaj šou pravo mesto za njega.

0A0A6904

Nakon nastupa, publika je Željka pozdravila velikim aplauzom i ovacijala, a onda je žiri dao svoj sud.

-Bravo rokeru! Čim sam te video u tom stajlingu, znao sam da će biti dobro. Ja sam ceo život roker, ali me je život odveo da pevam nešto drugo. Najviše sam voleo da pevam „Belo Dugme“, a Tonija je zaista jako teško pevati, svaka ti čast. Vidim da si pevao još Titu, moram da ti kažem da sam ja dok smo bili u ekipi „Ritam srca“ imao veću tremu od Žike, neko od dva Tita – rekao je Ćira i nasmejao sve.

-Da se naodvežem i ja, imala sam priliku da pevam raznim ljudima, ali pred Žikom sam uvek imala veliku tremu. Čak me je i Ivke producent emisije nekoliko puta zezao, ali ja uvek kažem da je biti u ovoj emisiji velika čast. Bravo za Vas i nastup – dodala je Tamara Dragić.

-Ja moram da kažem da nemam tremu pred Žikom, toliko smo uspona i padova prošli. Željko, moram da ti kažem da si podigao lestvicu i ispunio si očekivanja koje ni ja nisam imao. Čestitam ti na izboru pesme i na interpretaciji. Evo već smo na kraju da moram da dodam da mi je posebno drago što je Ćira večeras u emisiji, to što su oni napravili sa bendom „Ritam srca“, bili su naši Bitlsi. Najviše volim da čujem jednu zdravicu koju Ćira govori, pa ako je raspoložen neka je kaže- kazao je Saša Milošević Mare, a Žika se odmah nadovezao:

0A0A6814 2

-Ova zdravica nam je bila kada mi iz benda negde sednemo na ručak. Onda Ćira održi zdravicu, pa onda se pije rakija. Nismo smeli da pijemo, dok je on ne kaže – objasnio je Jakšić, a Ćira je počeo:

-Srećna prva, po prvu druga, po drugu treća. Pod treća sreća, kud sretala, pomagala u čiji smo dom, nek pomogne Bog. Bože spasi me od svih što me jure, od svih što se žure, svih što me traže, svih što me paze. Od matropazi, od makazi, od špricanje guske, mačke, ždrebići, od magarići, od naplate za srtuju, od samodoprinosi. Bože moj, moliti se Ćira tvoj, kad te on lepo moli, daj mu ono što najviše voli – izrecitovao je pevač, a u studiju je nastala lavina smeha.

0A0A6932

Nakon ovoga u revijalnom delu Željko je sa mlađom ćerkom nastupio sa pesmom „Slavija“ kojom su posebno raznežiili sve kaj malih ekrana i u studiju.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković