Najmlađa učesnica takmičenja naježila Mareta: „Ta pesma ima posebno mesto u mom srcu“

0A0A6778

U prvom pojavljivanju u šouu „Nikad nije kasno“ Jelena Mitrović (40) iz Beograda postala je najmlađa učesnica ovog takmičenja, dok je u drugom dokazala da njeno vreme zaista tek dolazi.

Iako sebe opisuje kao mirnu osobu koja ne voli da skreće pažnju na sebe, Jelena je pojavljivanjem u najgledanijem takmičenju uspela da bude u centru pažnje, a sve zbog svog maestralnog pevačkog talenta na koji niko nije ostao ravnodušan.

-Oduvek sam maštala da se bavim muzikom, ali ne i da pevam svadbe, što sad radim, isključivo pevam svadbe. Volim da čitam, volim ručni rad i da mesim. Ne verujem da ću pobediti, jer nemam tužnu priču i ne volim vesele pesme -istakla je Jelena u prvom krugu u i otkrila da je njenom tati Ljubiši bila velika želja da je gleda na TV-u, što mu je i ispunila.

0A0A6794

-Tata je istu emisiju iste večeri gledao četiri puta i četiri puta plakao – rekla je Jelena i otkrila da joj se život promenio nakon emitovanja emisije, kao i da je dobila samo sjajne komentare.

U drugom krugu predstavila se pesmom “The winners take it all” od grupe “Abba”, a reči hvale nisu izostale od stručnog žirija. Pored pevanja, takmičarka je sve raspametila i sjajnom kreacijom koju je ponela za drugo kolo.

-Svaka ti čast, ali prvo moram da te pohvalim za stajling. Izgledaš prelepo, a drugo i za odabir pesme svaka čast. Nemam reči, super – prokomentarisao je Dejan Ćirković Ćira, dok je Tamara Dragić dodala da joj haljina fenomenalno stoji i da je odlično iznela na sceni. Ipak, sve je najviše zanimalo zašto baš „Abba“.

0A0A6814 1

Jelena je odgovorila da obožava tu grupu i da sve njihove pesme zna, čak i one manje poznate, dok se za hit „The winners take it all” odlučila jer ga svi znaju.

-Ozbiljna pesma i ozbiljan zalogaj – rekla je Tamara, dok se Saša Milošević Mare nadovezao i otkrio kako je on doživeo njenu interpretaciju.

-Kada čovek počne da se ježi, ja to merim po kvadratnom centrimetrima svoje kože. Verovatno sam bio maksimalno naježen dok si izvodila ovu pesmu koja za mene ima posebno mesto – izjavio je Mare i podelio sa gledaocima iskustvo iz Helsinkija, kada je Marija Šerifović sa njegovom pesmom „Molitva“ trijumfovala na Evroviziji.

– Ja sam bio veliki optimista i uvek govorio da ćemo mi pobediti, moj kolega i partner Vladimir Grajić Graja je uvek bio skromniji u procenama sve do te zadnje večeri pred finale, kada je sanjao srpsku trobojku na prvom mestu, kako se diže. Ne znam odakle mu inspiracija, ali znam da mi je ta pesma posebna, jer je Graja u kolima na putu od hotela do Arene, gde se održavala Evrovizija, vrteo upravo tu pesmu. Od te večeri ta numera ima posebnu magiju, a ti si tu magiju ponovila – ispričao je Mare.

0A0A6622

U revijalnom delu Jelena je sve raspametila nastzpom sa ocem, sa kojim je otpevala pesmu “Zar je važno ko je kriv”.

Bilo je zadovoljstvo i slušati vas i gledati vas – zaključila je voditeljka Dragana Katić.

0A0A6801

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić