„Za ovo treba hrabrosti, ali rezultat je vidljiv!“, Takmičarkina TRANSOFRMACIJA ostavila žiri bez teksta

0A0A6564

Iako nije ni malo lako probiti led, Jasminka Dujmović Jaca, uprkos tremi uspela je da očara ceo studio, a što je najvažnije stručni žiri. I ne samo glasom, već i pojavom i energijom kojom pleni.

-Kroz najavu sam videla da si veliki borac i da si istrajna u ostvarenju svog cilja. Svaka čast i na kilogramima koje si izgubila, ali rezultat je vidljiv. Posebna si u svakom smislu- oduševljena je bila Tamara Dragić.

0A0A6566

Pevačicin kompliment odmah je takmičarki dao vetar u leđa te je zapevala izuzetno tešku i zahtevnu pesmu „Ima jedan svet“.

-Trema se uopšte nije videla, moram da priznam. Super je sve, svaka čast. Bravo i za orkestar!- rekao je Ćira, a ni predsednik žirija nije ostao imun na takmičarkino pevanje.

-Ova pesma je vrlo zahtevna, a ti si otpevala tako da sam ja siguran da ću videti mnoge tvoje frizure do kraja, tako da planiraj stajlinge do kraja serijala- našalio se Mare s obzirom da je Jasminka poznata po specifičnim i inovativnim stajlinzima i frizurama.

0A0A6816

Fascinirana Jacinim nastupom i onim što je pokazala na Grandovoj sceni, bila je i Tamara Dragić koja joj je udelila niz komplimenata i saveta.

-Ovo je ozbiljan zalogaj i svaka ti čast što si rešila da se uhvatiš u koštac sa ovakvom pesmom, treba imati hrabrosti. Tvoja boja glasa mi se izuzetno dopada. Pretpostavljam da podjednako dobro pevaš i stranu muziku- istakla je pevačica.

-Kako ne znam dobro strane jezike, ja to nekako nabadam. Nisam se usudila do sada da probam nešto strano, ali bih ipak probala- priznala je takmičarka, koja veliku podršku ima od svoje majke.

0A0A6591

Čini se da je šarm i smisao za humor nasledila upravo od majke koja nije mogla da sakrije tremu zbog prvog predstavljanja na televiziji.

-Pored tebe moram da se zbunim!- rekla je Žiki Jakšiću i nasmejala sve.

0A0A6585

Ipak, trema i neiskustvo je nisu sprečili da se pridruži naslednici na sceni i zapeva sa njom uglas čuveni hit Snežane Đurišić zbog čega joj je Jakšić potrčao u zagrljaj.

-Bravo na hrabrossti, nikada nisi pevala, ali si izašla i pružila joj podršku. Tebi Jasminka treba da kažem nesto! Ti ove narodnjake ozbiljno pevaš, pročešljaj malo repertoar Snežane, Bekute, Zorice Brunclik-savetovao je voditelj.

0A0A6615

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović