„Ne mogu ja da budem njima kolega“ Renata Kukolj otvorila dušu o takmičenju: „Ovo nisam očekivala“ VIDEO

Beograđanka Renata Kukolj (43) stigla je na korak do finala u takmičenju „Nikad nije kasno“, a iako nije profesionalna pevačica stekla je velike simpatije publike i žirija svojom autentičnom pojavom.

Renata je u razgovoru za Grand otkrila da je konačno udovoljila svima koji su je nagovarali na ovaj korak, kao i da nije verovala da će ostvariti ovako visok plasman.

-Nadala sam se, ali nisam očekivala da ću da stignem do polufinala. Svi se mi nadamo ali ne očekujemo, bar je tako sa moje strane – iskrena je Renata.

renata kukolj

Iako je iz kruga u krug briljirala maestralnim nastupima mnogi i dan danas ne veruju da su Renatu nagovarali da se prijavi za učešće u „Nikad nije kasno“.

-Mene godinama nagovaraju, ali ja nisam htela. Ove godine sam se prijavila, hajde više da svima udovoljim i nekako da budem mirna s te strane. Smatrala sam da nikada nisam dovoljno spremna da sa ovakvim, da kažem kolegama stanem na scenu. Zapravo ne mogu ja da budem njima kolega, ja sam potpuni amater, nigde ne nastupam dok oni ljudi iza sebe imaju po 20 ili 30 godina pevačke karijere – ispričala je Renata.

renata kukolj

Da nema iskustva se u njenom slučaju nimalo ne primećuje, a razlog za to je ljubav.

-Volim scenu i volim da upotpunim svaki svoj nastup, kakva god da je pesma. Ako je osećate, morate da je upotpunite ne samo glasom nego i govorom tela – otkrila je takmičarka.

renata kukolj

Renata je otkrila da je tajna njenih sjajnih nastupa u neobičnom spoju koji je gradila decenijama, iako je totalni amater.

-Kao mala sam volela da igram, kao tinejdžerka sam počela da pevušim po kući, a sa 40 sam krenula ozbiljnije da uzimam časove pevanja. Onda se to spoji i dobijemo, kako kažu paket – naglasila je Renata uz osmeh.

Razgovor sa Renatom Kukolj pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić