Majka finaliste nakon emisije doživela moždani udar, pevač bio na ivici da odustane od takmičenja: „Nisam znao za sebe“ VIDEO

Sašo Bašeski (54) briljirao je ovog vikenda i zasluženo prošao u finale šoua Nikad nije kasno“, a malo ko zna da se iza njegovih nastupa i širokog osmeha krila teška priča.

Kako je za Grand otkrio, vest o lošem zdravstvenom stanju njegove majke Pavline ga je potpuno poremetila, da je čak u jednom momentu poželeo da odustane od takmičenja.

-Mama je bila u jednoj od prošlih emisija i nedugo nakon toga doživela je moždani udar. Bila je tako teška situacija i mislio sam da ću da se povučem iz takmičenja, kao i iz festivala u Prilepu gde treba da nastupam, ali ona je bila sve bolje i bolje. Sada je već sasvim dobro i to mi je dalo podsticaj i snagu da nastavim dalje – rekao je Sašo za Grand i priznao da je imao sreće što je doveo majku u jednu od prethodnih emisija „NIkad nije kasno“.

-To je bila poslednja šansa da je ona mogla da dođe, da smo ostavili za neko od poslednjih kola to ne bi bilo moguće – dodao je Baševski.

sašo bašeski o majci
Sašo Bašeski

Saš Bašeski o majci: „Srećan sam što se oporavlja“

Sa knedlom u grlu Sašo je govorio o svojoj majci i otkrio da je na svu sreću ona danas dobro i da su ugledali svetlo na kraju tunela.

-Ovo jeste jedna tužna vest, ali sam presrećan što se moja majka oporavlja, sve je bolje i bolje – istakao je pevač.

sašo bašeski o majci
Majka Saše Bašeskog

Sašo Bašeski otkrio šta je doživeo pred finale: „Nisam znao gde idem“

Sašo je za Grand otkrio i da je veoma vezan za majku, kao i da u trenutku kada je čuo za loše vesti nije danima mogao da dođe k’ sebi.

-Ja nisam znao za sebe. Nisam znao ni gde idem, jer moja majka mi je sve, ali na sreću sve ide na bolje i želim i ovim putem da je pozdravim i da joj kažem da je volim najviše na svetu– rekao je finalista šoua „Nikad nije kasno“.

IMG 7459

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić