Završeno glasanje: Ovo je poslednji finalista koji će boriti za pobedu u „Nikad nije kasno“ FOTO

IMG 8943

Nakon druge polufinalne emisije „Nikad nije kasno“ na Fejsbuk glasanju borilo se sedam kandidata za jedno preostalo mesto u finalu.

Tokom prethodnih 24 časa, ulogu jedinog sudije imali ste vi putem onlajn glasanja gde ste odlučivali o poslednjem favoritu koji će se boriti za pobedu u velikom finalu.

Poslednje glasanje NIkad nije kasno

Iako je svaki od sedam kandidata tokom prethodnih devet meseci pokazao neverovatanu emociju i talenat za muziku, u završnici ima mesta samo za jednog, i nakon što je glasanje završeno odluka je bila jasna.

Sa 21.6% glasova u veliko finale odlazi Muharem Hamzakadić koji je osvojio najveći broj vaših simpatija. Prolazak je dlaku izmakao Renati Kukolj koja je imala 18.1%, zatim Slaviši Stanojeviću 17.6%, Gordani Antolović 14.8%, Petru Deviću 13.2%, Stivenu Kadrijeviću 8.3%, Muju Šaćiroviću 6.5%.

glasanje gotovo

Čestitamo svim učesnicima na sjajnim performansima u aktuelnoj sezoni i vidimo se u finalu!

BONUS VIDEO- Bekstejdž polufinale:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić