Poznati kompozitor u takmičenju zapevao najtežu Sinanovu pesmu, žiri ostao bez reči: „Ovaj čovek sve može“ VIDEO

muharem hamzakadic nikad nije kasno

Muzičko takmičenje „Nikad nije kasno“ došlo je do samog kraja, a u drugoj polufinalnoj emisiji od 12 kandidata samo 5 proći će u finale, dok će 6-tog odabrati publika putem Fejsbuka.

Među njima je i Muharem Hamzakadić (54) iz Bugojna, kompozitor i tvorac brojnih hitova, koji je svoju sreću okušao u takmičenju veterana tokom kojeg je mnogo puta žiri doveo do suza.

Nekadašnji pop-rok pevač, danas autor mnogih hitova za „Crvenu jabuku“, Hanku Paldum, Hakalu i druge izvođače otkrio je kako je završio sa narodnjacima.

Ja sam u suštini bio pevač. Snimio sam dva pop- rok albuma, a onda, negde oko 1997. godine su zavladali narodnjaci i mi smo prestali sa radom. Slučajno sam napisao pesmu za Hanku Paldum i tako je krenulo, počeli su da me zovu. I sad imam preko 100 napisanih tekstova. Sad me zovu i kao pevača, idem na turneje zahvaljujući ovoj emisiji – rekao je ponosno takmičar u razgovoru sa Žikom Jakšićem, dok je Milan Đurđević prokomentarisao da je mnogo talentovan i da se vidi da uživa u rok muzici, iako je tokom takmičenja eksperimentisao i sa narodnjacima.

Upravo u polufinalnoj emisiji predstavio se pesmom „Ne traži je sine“ Sinana Sakića za koju tvrdi da je rok, a njegov nastup možete da pogledate u videu.

Publika u studiju, kao i žiri nisu mogli da sakriju oduševljenje Muharemovom intepretacijom.

-Prvi put sam čuo pesmu i ovo je ozbiljna pop-rok drama. Ovaj čovek vlada muzikom, ovo je inače teška pesma i mislim da ovde nema preterane filozofije. On čovek sve peva. Žao mi je što nije otpevao neku rok pesmu pa da se i ja pridružim na sceni, ali biće prilike-rekao je Milan Đurđević, dok se Džejla pridružila pohvalama.

džejla ramović u emisiji nikad nije kasno

Budući da je uspešan kompozitor i tekstopisac, Džejla je poželela da se čuju posle takmičenja kako bi i on njoj napisao neku pesmu.

Predsednik žirija takođe je pohvalio Muharemov nastup i istakao da je kroz takmičenje dokazao da mođe sve žanrove maestralno da peva.

Bio sam u pravu, ovo je simfo rok. Hrabro je što si odlučio da baš ovu pesmu otpevaš i ja cenim tu potrebu da se pokažeš u ovom svetlu. Uspelo ti je da ostvariš sve što si zamislio. Imao si emociju, energiju, sve je bilo dobro- zaključio je Saša Milošević Mare.

muharem hamzakadic peva u emisiji nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić