„To je hrabro, svaka čast“: Ružica Čavić jednim potezom šokirala Džejlu Ramović

IMG 8775

Ružica Čavić večeras je ponovo dokazala svoj neosporni talenat u emisiji „Nikad nije kasno“ koja je svojim izvanrednim nastupom po ko zna koji put osvojila srca publike i žirija.

Njen vokalni raspon i emotivna interpretacija pesme koju je izabrala su bili izuzetni, što je rezultiralo gromoglasnim aplauzom i pozitivnim reakcijama svih prisutnih.

Inače, Ružica je devedestih godina bila velika zvezda. Gotovo da svi i dan danas pamte njeno čuveno izvođenje numera „Mito bekrijo“ i „Sve ja to poštujem“.

Kako kaže, kao mala je želela da bude učiteljica i glumica, međutim muzika je odvukla u svoj svet, gde je pronašla svoju sreću.

Uprkos slavi i popularnosti koju je godinama uživala, ali i brojnim nagradama na prestižnim festivalima Ružica se 2005. godine potpuno povukla iz medija.

IMG 8772

Prvi joj je na fenomenalnom nastupu iskreno čestitao Saša Milošević Mare.

-Sjajno, ja ovu pesmu nisam čuo ranije, ali sam shvatio da je tebi važna i tako si je najavila. Kad ti kažeš da je važno, onda znači da je mnogo važno. Sve je bilo divno, čestitam ti Ružice – istakao je on.

IMG 8753 1

Džejla Ramović pohvalila je njen hrabar izbor pesama kroz čitavo takmičenje, ali i istakla da je večeras bila sjajna.

-U retrospektivi sam primetila raznolik izbor pesama, to je stvarno hrabro i svaka vam čast na tome što ste se prikazali u toliko verzija, bili ste fantastični svaki put, kao i večeras – rekla je Džejla, a Milan Đurđević nastavio:

-Ružica zna koliko ja nju cenim i volim, mi smo prijatelji, ali to nema veze sa ovim što ću sad da kažem. Ona je pre svega fantastičan vokal, i prenosi emociju kada peva, svaka čast.

IMG 8759 3

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković