„Pesmu sam posvetio zetu“ Muharem Hamzakadić ne krije sreću što je baš on pored njegove ćerke (VIDEO)

Za Muharema Hamzakadića Hara (53) iz Bugojna muzika je život što je i ove nedelje dokazao svojim nastupom uz pesmu „Je l’ Sarajevo gde je nekad bilo“.

Muharem je nakon toga ispred Grandovih kamera otkrio kome je posvetio tu pesmu, a i zbog čega.

-Pesmu sam posvetio zetu i svojoj ćerki koji žive u Sarajevu i zet mi je veliki fan fudbalskog kluba „Sarajevo“, nijednu utakmicu ne propuštaju. Zeta nisam nikad spomenuo u svim predstavljanjima do sad, tako da mi je večeras palo napamet – istakao je on.

IMG 8304 1

To što je zetu posvetio pesmu, govori koliko je srećan što je upravo on pored njegove ćerke.

-Ja sam rekao u emisiji da imam jednu ćerku, a ustvari imam dvoje dece, sad imam i sina. Iskreno, tako ga doživljavam, imamo takav odnos – poručio je.

IMG 8317 1

Muharem često ističe koliko je posvećen pisanju pesama, a sada nam je otkrio da li može da se kaže da piše više i od izvanrednog Saše Miloševića Mareta.

-To je zaista interesantno. Nisam ja nešto bolji od drugih, čak sam mislio u svoje vreme da mogu da napravim pet pesama godišnje i to je to. Međutim, imao sam takve ponude, da moram čoveku album završiti. Onda sednem i napravim deset pesama, tako je kad dogovorite termine, sednem i napravim. Mare je pravi majstor i jedini čovek koji je sa ovih prostora pobedio na Evroviziji. Generalno svako ima neku svoju radnu atmisferu, nekada ne napišem po tri godine ništa. Po potrebi, osećanjima i trenutnom stanju čoveka – objasnio je on.

IMG 8309

Poznato je da je roken-rol bio aktuelan u Bihaću, ali Muharem ističe da je prisutnost sve manja i manja.

-Nažalost sve manje. Još uvek tezgarim svaki vikend, imam bend. Sviramo sve, ubacimo više roken- rola od drugih ali više pravi roken – rol ne postoji – zaključio je za Grand.

BONUS VIDEO: Muharem Hamzakadić – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić