Login/Registracija

POGREŠILA? Marina Antonijević otkrila pozadinu svog nastupa: „Žao mi je, nisu me shvatili“ (VIDEO)

DSC08134 1

Kad je prvi put stala na scenu šoua „Nikad nije kasno“ i otpevala pesmu „Manastirska vrata“, Marina Antonijević (41) iz Novog Sada imala je samo jedan cilj i veliku želju, ali je naišla na kritike i od strane žirija i publike da joj ova numera Mire Škorić ne leži.

U drugog krugu njen izbor ponovo je bio narodnjak, ali je pokazala da se sjajno snalazi i u pop muzici, što je rezultiralo direktnim prolaskom u treće kolo.

-Utisci su fenomenalni, svi su bili raspoloženi, žiri, publika, ja. Pokazali smo se dobro – istakla je Marina na početku razgovora za Grand i objasnila da se u takmičenju pojavila iz emotivnih razloga, što mnogi nisu razumeli.

-Jako mi je žao što je moja priča pogrešno shvaćena od strane publike. Možda sam i pogrešila pesmu, ali nisam došla da se predstavim sa njom, već sam došla da ispunim želju svoje bake. Nisu me shvatili da sam došla da otpevam omiljenu pesmu svoje bake. Možda to i nije moj izbor, ali to je bila njena pesma i zato sam je pevala – za nju– ispričala je pevačica za Grand.

DSC08149

Kako je rekla, 27 godina se bavi narodnom muzikom i ima bend sa kojim radi svadbe i druge proslave.

-Daleko od toga da ne volim zabavnu muziku, pokazala sam da možda nju još bolje pevam, ali jednostavno nekako sam želela da publici predstavim sebe i kao zabavljača, ne samo kao pevača- istakla je Marina koja je prošle nedelje pokazala i sjajno plesačko umeće.

Specijalna koreografija za hit pesmu iz mjuzikla „Brilijantin“ oduševila je sve, a sad je priznala da li ju je pripremala sa koleginicom.

-Ne, možda je neko pomislio da smo vežbale, ali nismo, takve smo. Kad god na nekoj proslavi treba šou, tu smo. Nas dve imamo urođene pokrete, takav nam je inače nastup– rekla je Marina, a na pitanje šta očekuje u takmičenju, bila je jasna.

-Ništa, neka bude šta bude. U životu sam inače skromna, u početku sam se našalila i rekla da sam došla da pobedim. Ne, došla sam da ispunim veliku želju, a za dalje – šta bude biće – rekla je Marina u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/A.Dačić