„MOJ ANĐEO ČUVAR JE UZ MENE“: Veteranka ispunila poslednju želju najvoljenijoj osobi, pa progovorila o udaji: „Kumovala je poznata pevačica“ (VIDEO)

IMG 1599

Simpatična veteranka Marina Antonijević (41) priznala je da se iz emotivnih razloga prijavila za učešće u „Nikad nije kasno“, a da je svoj nastup na velikoj sceni posvetila je osobi koju je najviše volela.

Za Grand ističe da u takmičenje nije došla po svojih 5 minuta slave, već je povod mnogo veći i emotivniji.

Pesmu „Manastir“ od Mire Škorić sam posvetila svojoj baki zbog koje sam došla ovde, ona je razlog mog prijavljivanja, imala je veliku želju da se pojavim u ovoj emisiji. Ona je moj anđeo čuvar i tu je sigurno negde. Specifično je to što sam baš na njen rođendan dobila poziv da dođem ovde kod vas- otkrila je Marina.

IMG 1614

Kaže da se muzikom bavi već 26. godina i to bez pauze, a kroz posao je upoznala i sadašnjeg supruga. A, interesantno je da je ovoj ljubavnoj priči provodadžija bila poznata pevačica.

Nas je upoznala Ivana Selakov, imali smo sreću da sarađujemo svi zajedno, tako nas je upoznala. Kratko smo se zabavljali, a jako brzo smo se venčali, 13 godina smo zajedno i imamo dve ćerkice– otkrila je takmičarka.

IMG 1649

Kako je iskusna pevačica koja može da se pohvali i muzičkim obrazovanjem, tako je i kritike stručnog žirija doživela veoma profesionalno.

Žiri ko žiri, ne bih sada rekla da se nešto ne slažem sa njihovim komentarima. Samo ću reći da prihvatam kritike i prihvatam sve, iz velikog poštovanja prema njima– rekla je Marina, a ceo razgovor možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić