Jelena Gavrilović ŽESTOKO ISKRITIKOVALA veteranku, Žika se odmah umešao: „Treba da joj zahvališ“

IMG 1591

Marina Antonijević (41) iz Novog Sada se od najranijeg detinjstva bavi muzikom. Još kao devojčica zabavljala je svoje prijatelje pesmom, a muzičko obrazovanje je nastavila u nižoj i srednjoj muzičkoj školi „Mokranjac“ na odseku solo pevanje.

Porodica joj je kroz celu karijeru bila najveća podrška, a mama i baka su davale najjači vetar u leđa Marini da ostvari svoj najveći san. Učestvovala je na razim muzičkim takmičenjima tokom karijere, a u emisiju „Nikad nije kasno“ se prijavila da bi ispunila želju pokojnoj baki.

-Ja sam imala predivno detinjstvo, nije ono što svi kažu moji roditelji su najbolji, ali moji zaista jesu. Uvek su mi bili velika podška, mama me je vukla na svako muzičko takmičenje koje je postojalo tada. Za ovu emisiju sam se prijavila da ispunim želju mojoj pokojnoj baki koja je preminula prošle godine. Njena velika želja je bila da se pojavim ovde, videla me je na ovoj sceni – rekla je veteranka.

Ona se muzikom bavi već 26. godina bez pauze, a kroz posao je upoznala i sadašnjeg supruga koji svira gitaru u bendu sa kojim veteranka godinama nastupa. Osim što je vrsna pevačica, ova takmičarka je i sjajna domaćica koja obožava da pravi kolače, te je vasnica i jedne poslastičarnice u Novom Sadu.

IMG 1602

Nakon upoznavanja sa žirijem i publikom, Marina je otpevala čuveni hit Mire Škorić „Manastirska vrata“ i tako podigla atmosferu do usijanja.

Kada je zavšila nastup, žiri je dao svoje komentare, a Mareta je zanimalo šta Marinin suprug ima da kaže za njeno pevanje na Grandovoj sceni.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 18102022 FOTO ELENA 2 ok 1

-Ja ću napraviti jedan izuzetak, mene zanima kako njen suprug komentariše, ako neko zna kako ona peva, to znaš ti – rekao je Mare, a njen suprug je malo zubunjen nastalom situacijom dao odgovor:

-To je sada malo nezahvalno! Ja vrlo dobro znam kako ona peva, ne samo u pevanju i u životu je takva da sve što uradi, to ona uradi za stepen bolje i više nego neki drugi. Kad peva pesmu peva je bolje od svih, kad pravi ručak, pravi bolje od svih. Ja sam prezadovoljan, pogodila je emociju i sve ostalo.

Capture 1 9

-Vidite vi kako sam se ja dobro udala – umešala se veteranka nakon komentara supruga, a onda je glumica Jelena Gavrilović iznela svoje mišljenje:

-Moram da kažem da se meni ovaj nastup večeras nije svideo. Prvo da te pohvalim završila si solo pevanje u školi Mokranjac, to je zaista teška škola, takođe, jako si lepa žena. Da pohvalim i supruga koji te zaista obožava, dobro si se udala. Vidi se da ti voliš neku drugu vrstu muzike, ja bih volela da čujem šta bi ti ovde otpevala sada ponovo da imaš priliku?

-Ja privatno slušam zabavnjake, ali zaista ovu pesmu Mire Škorić volim i zato sam je i otpevala večera – odgovorila je Marina, dok je glumica je odmah uzvratila:

-Ja baš nisam stekla utisak da voliš ovu pesmu. Ako postoji mogućnost, ja bih želela da čujem deo pesme Silvane Armenulić „Noćas mi srce pati“- upitala je Jelena, a takmičarka je kao iz topa prihvatila njenu želju.

JELENA GAVRILOVIC NNK SNIMANJE 18102022 FOTO ELENA 55 ok 2

Nakon što je otpevala drugu pesmu, Jelena Gavrilović je iznela niz pohvala na veterankin račun, ali joj je i dala savet za nastavak takmičenja:

-Samo ću da kažem da si ti izuzetan pevač i da možeš da pevaš sve. Mislim da i ne shvataš koliko možeš i želim ti da u ovom takmičenju pokažeš sve – rekla je Jelena, a onda se nadovezao Keba.

IMG 1345 1

-Ja ću odmah da Vas pohvalim, pevate iz duše, to se vidi i to zaslužuje aplauz. Ali moram da kažem da su solo pevanje i narodna muzika u sukobu. Mislim da i Vi dobro znate, imate taj vibrato u glasu i teško je izabrati pesmu koja bi pomirila solo pevanje i taj vibrato. Mislim zaista da pevate iz duše – dodao je Keba, a ovu raspravu je svojim komentarom zaključio Žika:

-Samo da kažem da ja Jelenin komentar nisam shvatio kao oštar, ovo je bio samo jedan savet. Marina, treba stvarno da joj zahvališ jer te je dovela u situaciju da večeras ostaviš bolji utisak nego što bi to inače bilo.

Foto: Elena/Prinscreen,
Autor: A. Milinković