Login/Registracija

KAKVA PREDVIĐANJA: Žika u takmičarki video Daru Bubamaru, a Amar Gile pobednika NIKAD NIJE KASNO (VIDEO)

0A0A1263

Lavina najiskrenijih emocija, smeha i odlične zabave očekuje vas ove nedelje u novoj epizodi šoua „Nikad nije kasno“ u kojoj će se predstaviti talentovani veterani koje će ocenjivati žiri u sastavu Saša Milošević Mare, Tamara Milutinović i Amar Gile.

Da je ovaj spoj i žiriju dobitna kombinacija uverićete se u nedelju u 21 čas, kada počinje druga epizoda drugog kola takmičenja.

Kandidati koji su već probili led u prvom krugu pokazaće koliko im je stalo da ponovo osvoje žiri. Međutim, ka tom cilju pojedincima priča neće ići tako glatko, bar je tako bilo u slučaju simpatične vaspitačije koja je zanemela pred žirijem.

0A0A1340

-Možete da nas podsetite kako se zovete, to nije loše – pokušao je da oraspoloži takmičarku Mare, ali je Žika Jakšić dobacio:

Pa, Dara Bubamara!

-Pa i leži joj realno- rekla je Tamara, aludirajući na fizičku sličnost između kandidatkinje i poznate pevačice.

IMG 0973 1

Pojedi takmičari dirnuće sve svojim životnim pričama, dok će drugi glasom raspametiti čak i one najbolje, kao što je to nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ Amar Gile.

Njegov sunarodnik izazvao je lavinu emocija kod pevača koji nije štedeo reči.

-Kad Vas gledam, ja sam ponosan što sam Bosanac. Tako se to radi. Vidi, ima mnogo pevača u Srebreniku, ali Vi što ste otpevali… Pojedini neka se ugledaju na Vas, odradili ste to kao profesionalac. Vidimo se u sledećem krugu -rekao je Gile takmičaru, a delić atmosfere iz naredne epizode možete da pogledate u videu.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić