NEMA DALJE! Ćana UPALA na slavlje, fanovi u šoku: „ŠTO OVOLIKO VRIŠTE?“ (VIDEO)

Screenshot 20221225 102800 Instagram

Pevačica Stanojka Mitrović često u šali kaže da je poznata kao „Ćana iznenađenje“ i zaista jeste.

Nakon spektakularnog ulaska na veselje o kome je brujao ceo region, kada je na svadbu upala u šleperu, sada je na jedan rođendan ponovo ušla na nesvakidašnji način i 18-godišnjem slavljeniku ispunila najveću želju.

Naime, u Derventi se sinoć odigralo veliko slavlje povodom punoletstva, a pravo iznenađenje bio je upravo Ćanin dolazak.

Screenshot 20221225 102813 Instagram

Pevačica je svoj veliki hit zapevala još sa ulaza, a gosti nisu mogli da veruju šta se dešava, te je usledila cika i vriska nakon što su je ugledali.

Screenshot 20221225 102818 Instagram

„Srpska majka, sestra, prijatelj, sve si ti“, poručila joj je koleginica Goca Lazarević, dok se komentari fanova popput „Ćano, rasplaka me“, „Kraljica bila i ostala“ još uvek nižu.

Bilo je i onih kojima nije jasno šta se desilo, pa je ispod komentara „Što ovoliko vrište?“, Ćana objasnila „Šokirani, emocije“.

Pogledajte kako je izgledalo Ćanino rođendansko iznenađenje.

Pevačica je nedavno za Grand izjavila da normalan ulaz na veselje više i ne pamti.

Ima sigurno jedno pet, šest godina,možda i više da skoro ne dođem na veselje onako kao sve moje kolege, da uđem, sednem, popijem kafu,uvek ulazim sa nekih neobičnih mesta, prevoznih sredstava, stepeništa – rekla je Ćana, a na našu konstataciju da je samo još kroz dimnjak nisu spustili, odgovorila:

Da, nije isključeno ni to (smeh), ali moj gabarit izgleda ne dozvoljava. Domaćini se sad utrkuju ko će osmilisliti nešto bolje, orignalnije, zanimljivije.

Kaže da joj svaki zanimljiv ulazak na veselje predstavlja izazov, kao i da ima raznih predloga domaćina, a jedan ju je nedavno baš iznenadio. 

Uvek prihvatam sve što je zanimljivo, a da opet ne urušava moj ugled. Skoro sam imala jednu ponudu da dođem tenkom, pa to bi bio haos. Rek’o ako ste sa Ministarstvom odbrane u dobrim odnosima, ja nemam problem. Malo smo se šalili, ali neće me iznenaditi ni ako ta opcija bude- iskrena je pevačica za kojom vlada ogromno interesovanje. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić