„Muž me je ostavio jer sam pevačica“: 7 stvari koje niste znali o pobednici NIKAD NIJE KASNO

Svi smo je upoznali kao velikog borca koji je uspeo da pobedi poroke. Od prvog pojavljivanja u šouu „Nikad nije kasno“, pa sve do pobede Zorica Erić nije krila da je vodila bitku sa porocima, kao i da se izlečila od alkoholizma i narkomanije. 

c8d46eb49f2ff5a3780289b86436fbdff4365270

Ali malo ko zna druge stvari iz života pobednice takmičenja veterana. Zato je eksluzivno za Grand.Online otkrila 7 stvari koje sigurno niste znali o njoj.

– Iskreno se nadam da ću u budućnosti imati priliku da pokažem ljudima ko sam zaista i kakva sam osoba. Iskreno, bilo bi mi žao da ostanem upamćena samo kao osoba koja je pobedila poroke. Oni su bili posledica nekih teških trenutaka koji su iza mene. Iz svega sam izašla jača nego ikad i potrudiću se da vreme koje dolazi bude moje vreme- kaže Zorica i otkriva stvari koje sigurno niste znali o njoj.

Muž me je ostavio jer sam pevačica

– Imam brak iza sebe i ćerku iz prvog braka. Zanimljivo je da sam pre udaje za prvog supruga bila u vezi 2 i po godine sa sadašnjim suprugom Goranom. Ostavio me je jer što nije mogao da podnese da budem pevačica. Kreten (smeh). Ja sam se udala nakon toga, on se oženio i dobio sina, pa se ubrzo razveo. Veoma brzo sam se i ja razvela i iz Prijedora vratila u Srbiju. Nakon toga ponovo sam se spojila sa Goranom. Njegov sin Andrija je tada imao 15 meseci, a kasnije smo dobili našu ćerku Elenu. Deca su već velika, ne odvajam ih, kada me neko pita uvek kažem da imam troje dece. Ponosna sam što me Andrija voli, ne odvaja me od roditelja. Za njega oduvek postoje mama, tata i Zoka. Držim porodicu na okupu i trudila sam se da sa bivšim supružnicima imamo super odnos zbog dece i uspela sam u tome.

Tetovažu sam posvetila tragično nastradalom prijatelju 

Veoma sam iskrena, direktna i preemotivna. Rak sam u horoskopu, što dovoljno govori. Brzo se vezujem za ljude, odan sam prijatelj. Veliki sam borac za pravdu. Bila sam veoma aktivna i uspešno vodila prikupljanje potpisa za inicijativu „Pravda za Miloša Mileusnića“, mog sugrađanina koji je tragično izgubio život 27. januara 2019. U toku takmičenja sam pevala pesmu posvećenu njemu, „Čuvaj moje srce“ i na ruci imam istetovirane stihove: Samo da si nasmejan, baš takvog te pamtim“, koji su takođe posvećeni njemu i tom periodu koji mi je pomogao da prebrodim sopstvene borbe.

a11ef0ad502cc60e6fd83a4b63bccc8c62ce08da

Zbog Guns N’ Roses sam zamalo nastradala

Guns N’ roses su obeležili moj život još od 13., 14-te godine. Bila sam luda za frontmenom grupe, kao i veliki deo planete. Maštala sam da idem na njihov koncert i želja mi se ispunila 2010. Na dan koncerta sam imala zakazanu svirku, i bukvalno sat vremena pre početka saznajem da sam dobila 2 ulaznice. Jedva sam uspela da nađem zamenu i u poslednjem trenutku mi se javila Snežana Kockar kojoj sam do kraja života zahvalna na tome. Suprug je vozio nemormalno brzo da stignemo na vreme. Kada je koncert počeo i kada je Axl izašao na scenu, zamalo se nisam onesvestila i pala preko ograde jer smo bili na trećam spratu u VIP-u.

Bila sam hranitelj ostavljenoj bebi

U četvrtoj godini srednje škole prvi put sam se susrela sa ostavljenom decom. U to vreme je bilo nekoliko ostavljenih beba. Na prvi pogled me osvojila beba od 2 i po meseca sa krupnim plavim očima, riđokosa. Molila sam svoju instruktorku, glavnu sestru i načelnicu za dozvolu da je vodim kući vikendom. Tako je krenulo, preko vikenda, pa po 7 dana, pa malo duže i postali smo njena hraniteljska porodica. Živela je sa nama više od godinu dana, bila nam je centar sveta. Zatim je usvojena, od tada više nemamo nikakav kontakt sa njom. Ona sada ima 24 godine. Želja nam je da je ponovo vidimo, ili bar da znamo da je dobro.

e7a16fefca70804dca6a67a37ea0d67fd597daf4

Obožavam životinje i u slobodno vreme pravim nakit

Kažu ko voli životinje, voli i ljude. Istina je. Imam 4 psa i mačku. Mužjaka i ženkicu sibirskog haskija i dva udomljena štenca. Volela bih da imam uslove da imam mnogo pasa. Još jedna stvar koju ljudi ne znaju o meni je da u slobodno vreme izrađujem nakit. Mislim da to radim veoma dobro. Za te stvari sam perfekcionista, ne dozvoljavam da se vide spojevi, čvorovi, tragovi lepljenja. Volim da sve bude uredno.

Kuvam najbolje na svetu

Veoma sam dobra domaćica. Odlično kuvam. Suprug i deca kažu da sam najbolja kuvarica za njih i da niko ne pravi hranu kao ja. Trudim se da hrana bude raznovrsna i van svakodnevnih kalupa, tako da uvek pripremam nešto zanimljivo. Kad su slatkiši u pitanju, ne znam ništa da napravim. Ni ne trudim se, to jednostavno kupim.

ddc2b21f0ffecbd6c98c64e267caab7611700cedImam još jedan važan san

Pobedom u „Nikad nije kasno“ ostvarila sam davnosanjani san, ali volela bih da ostvarim još jedan. To je da upoznam Lepu Brenu. Mislim da sam jedna od retkih koja voli i peva veliki broj njenih pesama. Ne mislim na one standardnw koje se pevaju gotovo uvek. Mislim na neke starije pesme, neke balade koje su ranije slušane i nepravedno zaboravljene. Radovala sam se ulasku u finale jer sam se potajno nadala da će biti u žiriju.

POGLEDAJTE I

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić