Login/Registracija

Vanjina svadba okupila BIVŠE: Darko UPOZNAO NOVU DEVOJKU sa Sevićkom, Uroš progovorio o odnosu sa Mladenovićkom (VIDEO)

Pevačica Vanja Mijatović danas je u jednom prestoničkom restoranu izgovorila sudbonosno “da“ svom dugogodišnjem partneru, a slavlje su upriličile i njene brojne kolege sa estrade.

0A0A8913

Među prvima na svadbeno veselje stigli su Biljana Sečivanović, Saša Kapor i Nikolina Kovač, Tamara Milutinović, Darko Lazić sa novom devojkom, Ana Sević i mnogi drugi.

Lepe želje i čestitke samo su se ređale, a nisu izostali n iskupoceni pokloni, kao ni koverte za koje se sve više ljudi opredeljuje.

-Poželela sa im puno dece, puno ljubavi i sve, sa kumom nije pogrešila u izboru, svaka devojka bi poželela ovakvog muškarca– izjavila je kuma Aeksandra Mladenović, sa čim se složila i Nikolina Kovač.

GrandOnline.08 02 37 22.Still036

-Definitivno pravi muškarac za nju. Samo neka je ljubavi– dodala je pevačica.

Zanimljivo je i to da su se na Vanjinoj svadbi mnogi bivši partneri i supružnici našli oči u oči, te nisu mogli da izbegnu novinarska pitanja vezana za odnose koje gaje.

Tako je među prvima svoj odnos sa nekadašnjom devojkom Aleksandrom Mladenović, prokomentarisao pevač Uroš Živković.

GrandOnline.08 05 37 18.Still043

-Nas dvoje smo prijatelji, poštujemo se, neka je živa i zdrava, čestitam joj kumstvo. Viđamo se kada sarađujemo, i ovako na zajendičkim druženjima ali nije prirodno da pjemo kafu, ali gde god da se sretnemo pozdravimo se i opušteno sedimo jedno pored drugog-istakao je Uroš.

Drako Lazić došao je u prisustvu nove dveojke sa kojom je već najavio svadbu, a njegova bivša supruga Ana Sević otkrila je da je izvesnu Katarinu upoznala samo dan pred ovu svadbu.

bivsi

Darka još nisam videla ovde. Oduvek smo bili u dobrim odnosima, nikada nije bilo mesta naslovima da nismo dobri, nesuglasice su nekada postojale ali smo ih rešili. A što se tiče Katarine upoznala sam je juče a susret je protekao normalno kao sa svakom njegovom devojkom pre-iskrena je bila Ana.

Sve intervjue sa njima pogledajte u videu ispod:

Foto: Grand/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac