Pevačica udala ćerku, pa se SLOMILA: „Bila sam NEMAJKA, ne mogu sebi da oprostim“

Pevačica i nekadašnja pobednica šoua „Nikad nije kasno, Zorica Erić, juče je udala ćerku Ivonu koju je dobila u prvom braku. 

Svadbeno veselje upriličeno je u jednom čačanskom restoranu, a ponosna majka nije mogla da suzbije emocije, pogotovo što se za njeno starateljstvo borila čak dvanaest godina. 

f3b856f8dfc59120eca414321190e8da95faadfb

Najradnosniji dan u njenoj porodici, ali i odlazak njene mezimice iz njene kuće probudilo je nostalgiju i tugu kod Zorice koja se prisetila dana kada je stariju mezimicu donela na svet, kao i bitke da nakon nurnog razvoda bude sa svojim detetom. 

– Nisam zamišljala da je ovako teško. Ivona. Rodila sam je u osmom mesecu u Banja Luci. Bila je jako mala, ni dva kilograma. Bile smo same i jako dugo u bolnici. Lavovski sam se borila da preživi i uspele smo. Brak sa njenim ocem je bio loš. Napustila sam ga kad je Ivona imala skoro četiri godine. Vratila sam se sa njom u Čačak. Nakon tri meseca je počeo pakao. Centar za socijalno je insistirao da ode sa njim na sedam dana. Nisam se bunila jer nikad ne bih ni branila pravo oca na viđanje.

– Potpisali smo neke papire sa kojima sam mogla da obrišem du*e. Odveo je i to je bilo to. Nakon tog dana, prvi put sam je videla kad je upisala prvi razred, na nekoliko sati u etno selu Stanišići. To je bila neka druga devojčica. Plašila me se. Srce mi se lomilo. Sledi dvanaest dugih godina borbe na sve načine da mi se dete vrati. Taman kad je krenulo kako treba, ja sam počela da gubim snagu, razum, sebe…izdržala sam do kraja sudskog procesa nakon čega kreće moje potpuno uništenje. Nije to opravdanje, to je odlika kukavičluka. Ljudi prežive i gore stvari – ispričala je pevačica i dotakla se svoje borbe sa narkomanijom koja je zatim usledila: 

– Kada sam trebalo da joj pružim najviše ljubavi, ja sam bila nemajka. Ne mogu to sebi oprostiti nikada. Da budem tolika piz*a! Da dozvolim da me sve slomi! Sreća je da sam se ubrzo povratila. Trudila sam se da ispravim štetu i mislim da jesam. Postale smo sve jedna drugoj. Apsolutno sve. Čekala me uveče da dođem, imale smo naše rituale, naše tajne, razgovore… U petak se udala. Pronašla je svoju sreću. Uskoro će postati majka. Bila je najlepša mlada na svetu. I muž joj je lep dečko. Vole se. To se zaista vidi. Ide svojim putem, to je sve normalno.

–  Je l’ normalno da se osećam kao da mi je neko uzeo deo srca? Je l’ normalno da mi je kuća gluva i prazna bez nje? Toliko godinima mi je nedostajala. Jeste li i vi plakale kao pi*ke?- pitala je pevačica sa suzama u očima, što je rastužilo njene prijatelje koji joj i dalje na društvenim mrežama daju podršku u ujedno i najradosnijem i najtužnijem danu kada njeno dete odlazi iz porodičnog doma. 

acda1a9a1afcc644377664079c8ee61a2e22bcd2Njena mezimiza uskoro će postati majka, a pevačica nije mogla a da ne evocira uspomene na njeno rođenje i dane borbe. 

– Od prvog trenutka si bila posebna. Čak i ovako mala, na mom dlanu, sa providnim ušima, tankim rukicama i nogicama, sa jedva dva kilograma, bila si borac. Preživele smo, izborile smo se zajedno. I još mnogo toga, još dugih 12 godina jedna bez druge. Izborisle smo se zajedno. Voli te majka beskrajlo, prelepa devojko – napisala je buduća baka. 

834141fbf45d7826e3cf7fc77e75826d0078ad64

POGLEDAJTE I 

„Muž me je ostavio jer sam pevačica“: 7 stvari koje niste znali o pobednici NIKAD NIJE KASNO

NA BALKANU JE TO ČUDNO: Pevačica progovorila o porodičnim odnosima, fanovi U NEVERICI

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić