Pevač iz „Nikad nije kasno“ se ženio 4 puta, sve žene ga ostavljale zbog istog razloga: „Nisam mogao da se izborim“

Pevač se ženio 4 puta

Miroslava Aleksića Aleksu  publika je upoznala u prošloj sezoni „Nikad nije kasno“ i upamtila ga po turbulentnom ljubavnom životu.

Nekadašnji takmičar se ženio nekoliko puta, međutim ni nakon toliko rastanaka nije izgubio veru u ljubav i brak.

Mogao bih da pričam tri dana o tome. Ženio sam se više puta, iz prvog braka imam dva sina i sedam unučadi. Žene su mi uglavnom tražile da ostavim pevanje, inače će da raskinu sa mnom. Valjda je to neka vrsta ljubomore, šta znam…Ja sam prezadovoljan čovek, jedino nisam dodirnuo krov sveta– rekao je tada pevač.

ad8987258def3db16bf59abf5dedd4bfff50f05d

Aleksa je otvoreno govorio i zbog čega su pucali njegovi brakovi kojima je iznova davao šansu.

Bilo je tri braka i nisam mogao da se izborim sa njima. Ja nisam čovek koji je varao svoje žene, ni prvu, ni drugu ni treću, veran sam kao pas, to znaju sve moje kolege. Nas muzičare bije takav glas da volimo da šaramo i varamo, ja nisam od tih to svi znaju. Prva žena sa kojom imam dva sina i sedam unučića je tražila od mene da ostavim pevanje i ja sam to uradio. A posle samo nekoliko meseci mi je rekla nemoj da mi se motaš oko suknje, ja sam ponovo počeo da pevam. To nije dugo potrajalo, pa nije mogla da podnese ponovo što radim puno i dolazim kasno kući, tada sam presekao i rekao sam joj kraj, ja muziku neću da ostavim– ispričao je svojevremeno za Grand nakon čega je uplovio u novu romansu.

Posle nje sam ušao u brak koji je trajao 15 godina, a razišli smo se zbog njenje patološke ljubomore. Poslednjih godinu dana su krenuli problemi koje nisam mogao da podnesem, ostavio sam joj stan i razišli smo se. Sve sam joj ostavio i otišao sam u podstanare, tada su me proglasili ludakom. Govorili su mi da li si normalan, pa ti si joj ostavio stan? Jesam, ali je uslov bio da me više ne prati jer je bila bolesno ljubomorna– priseća se pevač.

77367ac674f30927276c9d959c7577d3984630f4

Veteran nije imao sreće ni sa 22 godine mlađom ženom, za koju kaže da je bila i ostala prava lepotica.

Ona je bila mlađa od mene, ali je prelepa žena, svi su se okretali za njom. Tada sam mislio da će biti sve okej, ali nije. Posle 11 godina mi je rekla da će završti u ludnici, ako ja ne ostavim pevanje. Nisam mogao da izdržim to, i sa njom sam se razišao – govori kroz smeh.

Posle tri neuspešna braka, Aleksa se skrasio kraj dvadeset godina mlađe Mare koja mu je sada velika podrška. Priznaje da su imali problema na početku, ali je sada sve u najboljem redu.

-Posle tri godine samovanja sam upoznao Maru, ona je takođe mlađa od mene. Ako bude normalna, mislim da ćemo ostati zajedno do kraja života – dodaje Aleksa.

BONUS VIDEO- Najemotivniji nastupi u „Nikad nije kasno“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:


Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić