„Ko je kome ovde žena, a ko kome muž“ Najmlađa veteranka potpuno zbunila Žiku, njegova reakcija je HIT

nastup 2

Veteranka Ana Tesla dolazi iz Šida i ima četrdeset godina. Muzikom se bavi još od ranog detinjstva, a tvrdi da nikada nije imala tremu na nastupima, sve do sada kada je zapevala na sceni „Nikad nije kasno“.

Prvi bakšiš zaradila je sa samo četiri godine, a kasnije je nastavila da se profesionalno bavi muzikom. Tokom mnogobrojnih tezgi koje je imala, kroz posao je upoznala i supruga koji je takođe muzičar.

Ana za sebe kaže da je veoma kreativna osoba, a ima i neobičan hobi. U slobodno vreme pevačica voli da veze gomblene.

Iako „Nikad nije kanso“ redovno prati, nije joj bilo lako da se prijavi u ovu emisiju, a tokom nastupa podršku su joj pružali suprug Nikola Tesla, kuma i prijateljica.

nastup 4 1

Nakon što je otpevala legendarni hit Silvane Armenulić „Srećo moja“ usledili su komplimenti članova žirija.

Ana izgledaš svetski na sceni. Meni se tvoj nastu dopao. Vidi se da imaš samo četrdeset godna i kao najmlađa veteranka mislim da je to sasvim dobro, možda mi je samo falilo malo energije – rekla je Bojana Ani.

Prvo slažem se da divno izgledate i da ste zadovoljna i srećna žena – započeo je Saša Milošević Mare, pa doda:

nastup5

Ova pesma je previše poznata i kao takva sjajan izbog za prvi nastup, jedino što te zakucane pesme imaju na neki način standarde kada je ispevavanje u pitanju. Vi ste je doneli na svoj način, publici se to dopalo, jedino što ja lično smatram da je malo pregaženo što se tiče trilera.

Nakon Mareta, Anin nastup detaljno je ocenio i pevač Nenad Manojlović.

Ana želim vam svu sreću za dalje. Ako budete i dalje birali ovakve pesme, mislim da ćete uvek imati ovako jak aplauz kao sada.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk