Za ovog pobednika „Nikad nije kasno“ kažu da je bio najveći šmeker: Koliko se promenio?

pavle vitanov supruga 768x396 1

Nakon višegodišnjeg čekanja da stane na veliku scenu, talentovanom pevaču iz Makedonije ostvario se san kada je trijumfovao u šouu „Nikad nije kasno“.

Iz nedelje u nedelju oduševljavao je stručni žiri, ali i milionski auditorijum koji ga je nagradio pobedom u spektakularnom finalu.

pavle vitanov slika iz mladosti 768x399 1

Oni koji ga poznaju, kažu da je u mladosti bio veliki šmeker, a tome svedoče i fotografije stare čak nekoliko decenija.

Često je tokom učešća u šouu veterana govorio da za njega muzika nije takmičenje, već umetnost kojom ne može svako da se bavi.

pavle vitanov 768x418 1

Verujemo da ga niste prepoznali, a reč je o Pavlu Vitanovu koji se svojevremeno takmičio i u „Zvezdama Granda“.

Iako je imao veliku šansu da uspe, danas smatra da su godine bile prepreka za ovo takmičenje, ali baš kao što kaže naziv Žikine emisije- nikad nije kasno.

-Bio sam 2014. u ‘Zvezdama Granda’, tada sam imao 43 godine i sećam se da je Voja tada rekao u najavi ‘Pavle nije baš mlađan za takmičara, ali je rešio da se oproba’. Meni je bilo zadovoljstvo da sam tada prošao bar jedan krug, za 43 godine to je super. To iskustvo i gledanost ove emisije su me naterali da se sada prijavim i pojavim u ‘Nikad nije kasno’. Ovde nema loših reči, sve je emocija i ljudi uživaju da gledaju emisiju – ispričao je Vitanov tokom učešća u šouu veterana.

pavle vitanov cerka

BONUS VIDEO: Pavle Vitanov – Live – Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: J. Jović