Ko je muž Ružice Čavić? „Moj avion i moj milion“ VIDEO

muž ružice čavić

Privatni život pobednice šou „Nikad nije kasno“, Ružice Čavić Tomićević bila je enigma sve dok se nije pojavila u najemotivnijem šouu u regionu.

Mnogi su se pitali ko je čovek koji je osvojio njeno srce, čovek sa kojim je izgradila porodicu kada se povukla sa javne scene, davne 2005. godine.

Ko je muž Ružice Čavić?

muž ružice čavić
Ovo je muž Ružice Čavić

Pevačicin muž, talentovani muzičar i gitarista, Nenad Tomićević najveća joj je podrška u ostvarenju sna, a malo ko zna da popularni par danas nastupa i radi zajedno.

-Zovemo se Printakord, nas troje nastupamo zajedno, Ružica, ja i naš sin. Inače sin je pijanista i pohađa muzičku školu- otkrio je Nenad za Grand koji je može da sakrije ponos zbog uspeha koji je njegova supruga postigla.

-Promenilo se mnogo toga, ima mnogo poziva, dobija fenomenalne komenatre, usijale su se društvene mreže- otkrio je sa osmehom.

muž i sin ružice čavić
sin i muž ružice čavić

Ružica Čavić: „Bez njih ne bih ovo uspela“

Pobedu u šouu Žike Jakšića, Ružica je posvetila upravo svom mužu o čemu je govorila za naš portal nakon velikog trijumfa.

-Moj suprug i sin, oni su moj avion, moj kamion i moj milion. Oni mi najviše znače, to je moja suština, bez njih ja sve ovo ne bih ni uspela, i ne bih ni u potpunosti bila ja.Ovu nagradu posvećujem svom suprugu i sinu i naravno svima koji su uz mene i koji su godinama čekali da se ponovo pokrenem – sa osmehom je rekla pevačica.

Podsetimo, Ružica Čavić se u jeku popularnosti povukla sa muzičke scene, udala se za kolegu Nenada Tomićevića i odlučila da se posveti porodici.

-Neki splet okolnosti u mom životu se dogodio, meni je bilo broj jedan da se ostvarim kao majka i pošto smo sina dugo godina čekali, onda smo povukli ručnu i sve stavili sa strane dok nismo oformili porodicu. Evo sad kada je stao na noge i smatram da je već odrastao čovek, sad mogu da nastavim dalje– rekla je u razgovoru za naš portal. 

muž ružice čavić

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović