Potresna priča pevačice zbog koje su svi u suzama: „Kad vas jednom udari, to će i da ponovi“

svetlana popovic nikad nije kasno

Životna priča Svetlane Popović iz Rašle, nekadašnje učesnice šoua „Nikad nije kasno“, nije laka, ali je u takmičenju skupila hrabrost i javno govorila o nasilju koje je doživela u braku.

Pevačica je ispričala da je ubrzo nakon udaje i rođenja ćerke Tamare počela da doživljava torturu od strane bivšeg supruga.

Svetlana je trpela batine i maltretiranje, a njena životna priča rasplakala je ceo studio.

IMG 9921

Iz svega je izašla jača nego ikad, zato danas javno govori o nasilju i svojom pričom hrabri one koje su prolaze kroz isto što i ona.

Živela sam bukvalno torturu, nasilje i sve što je moglo tu da se preživi, loše naravno. Izvukla sam se iz toga i poručila bih svim ženama, devojkama da kada vide prvo zlostavljanje, da ih neko udari, šta god da bude, to će da se ponovi sigurno. Nemojte to da trpite, žene, budite lavice, izađite iz toga. Ja sam izašla i evo me tu gde jesam sada – rekla je Svetlana i dodala da je zbog ćerke izgurala i najteže stvari u životu.

Ona živi i radi u Beogradu. To je moj svet, ona je ta zbog koje živim i radim i moj najveći uspeh– istakla je takmičarka koja je svojim nastupom u „Nikad nije kasno“ rasplakala sve u studiju, zajedno sa njenom naslednicom.

IMG 9911

Njena ćerka rasplakala se gledajući je na sceni, a na životnu priču ove takmičarke nije ostala imuna ni Neda Ukraden, kao ni Žika Jakšić.

0A0A5303

Nastup koji je sve doveo do suza pogledajte u videu.

Nakon plakanja u studiju, njena ćerka je za Grand otkrila zašto ju je mamin nastup toliko pogodio.

-Imam smo mamu, i kad god da je čujem mene to jako pogađa. Volim je najviše na svetu i dovoljno je samo da je vidim. Drago mi je da je deo jednog ovako velikog projekta, ja imam tremu i za nju. Ona u meni uvek izazove emocije -izjavila je Tamara za Grand, dok se njena majka ispričala svoju stranu priče.

IMG 9939

Ona je u razgovoru za naš portal priznala da njen život nije bio težak i da se i da se godinama borila sa nasilnikom.

-Ta celokupna priča je bila zaista teška, a ja bi to sve ostavila iza, tamo negde, to je u prošlosti i tamo neka ostane. Hoću da poručim svim ženama, majkama, devojkama da iz svega toga treba i može da se izađe na pravi i normalan način i da se bude pobednik. Evo, kao što upravo gledate mene i moju ćerku –istakla je za Grand i otkrila da li ono što je preživela može i da oprosti.

-Ne oprašta se, ja sam možda oprostila, ali zaboraviti neću. Ja sam najviše došla zbog toga da pokažem ženama da treba da čuvaju sebe prvenstveno, da ne dozvole ono što sam dozvolila ja, takva maltretiranja i sve što se dešavalo. Ali opet može da se izađe kao pobednik, ova scena je nešto što ja nisam očekivala i mogu da kažem da sam presrećna– zaključila je ona, a ceo razgovor sa njom pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić