„Pocepao me je i jurio pištoljem“ Jeziva ispovest takmičarke iz „Nikad nije kasno“: „Imao je i nož“

jeziva ispovest pevačice

Zlata Azemi učestvovala je u šou „Nikad nije kasno“ pre nekoliko godina, kada je stekla veliki broj simpatija publike svojom harizmom ali i životnom pričom na koju niko nije ostao imun.

Prvu tezgu imala je sa svega 15 godina i to na svadbi od 3 dana, iako je znala da peva samo 3 pesme. 

 Jeziva ispovest takmičarke iz "Nikad nije kasno"

Nisam znala ni da se ponašam i šta god da me pitaju, ja samo vičem „Ne znam“ i na kraju mi čovek odbrusi „Šta si bre došla, seljanko? Idi čuvaj ovce“ – ispričala je Zlata koja je tokom dugogodišnje muzičke karijere doživela mnogo neprijatnosti. Jedna od njih bila je i svirka u Pančevu gde ih je čovek jurio pištoljem i nožem. 

Preko dana je sve bilo ok, ali kad je došlo veče i kad je kofer bio pun para, počeo je pakao i haos. Čovek nam je uzeo sve pare, mene je pocepao i jurio pištoljem, a mog kolegu koji me je štitio, počeo je da juri nožem. Kasnije je došla policija i tu sam baš doživela neprijatnost  ispričala je s knedlom u grlu Zlata, te dodala da je svojevremeno i želela da odustane od pevanja, iako je to jedino što zna da radi u životu.

zlata azemi i

Iako je ovaj jezivi trenutak iza nje, i danas oseća posledice tog stresa.

To želim da zaboravim. Mogu da se izborim sa svim problemima, ali sad ima mnogo aždaja. Drugo je vreme, drugačiji su ljudi, nema više poštovanja kao što je bilo nekada, ljudi su stalno namrgođeni, još sad posle korone niko nikog ne voli – rekla je pevačica za Grand.

BONUS VIDEO- Zlata Azemi Nikad nije kasno:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić