Bojana Barjaktarević o novim muzičkim trendovima: „Verujem da će se prave pesme vratiti“

0A0A3007

Trostruka pobednica muzičkog takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Bojana Barjakatarević važi za jednu od najboljih pevačica koja se do sada pojavila u ovoj emisiji.

O tome koliko je popularna svedoči i to koliko je tražena na terenu, a poslednjih nekoliko godina ne postoji slobodan vikend u njenom kalendaru.

Kada su u pitanju njene vokalne sposobnosti suvišno je pričati, a Bojana priznaje da je pored talenta za svakog pevača potrebna i posebna emocija kada donosi interpretaciju.

-Ja se uvek trudim da donesem pesmu prvo što se tiče emocija, pa sve ostalo onda. Emocija je na prvom mestu, još kada volite muziku onda je to lako – rekla je ona.

0A0A2998

Iako može da peva sve, Bojana ističe da najviše voli stare, prave narodne pesme i da ona i njen glas pripadaju tom vremenu.

-Ja nekako pripadam tom vremenu 90tih kada su te pesme nastale. To su dobre pesme koje će živeti, sada je neko novo vreme, novo doba. Deluje tako da sada nema tako puno emocija, ali ja verujem da će se takvo vreme vratiti – zaključila je Bojana u emisiji Pesmom za dušu.

Podsetimo, Bojana je pre nekoliko dana u izjavi za Grand orktila da se razvela od supruga, ali je kazala da su u odličnim odnosima i nakon rastanka.

-Istina je da sam se razvela. Razišla sam se sa suprugom još pre nekoliko godina, ali mi smo super. Ne daj bože da mu nešto fali, prva bih ga nosila na leđima. U odličnim smo odnosima. On ima svoj privatni život u koji se ja ne mešam, hvala Bogu. Nek je živ i zdrav želim mu svu sreću. Svi međusobno odlično funkcionišemo- rekla je Bojana za Grand i otkrila kako je došlo do razvoda braka:

Nije tu niko nikoga ostavio, to je bilo sporazumno. Mi smo sada veći prijatelji nego dok smo bili u braku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković