Oliver Roland posvetio pesmu bratu koga su ukrali na porođaju, suze teku same: „Od majke te tuđin uze“ VIDEO

OLIVER ROLAND GP SNIMANJE 01042024 FOTO MUNJA 20

Učesnik osme sezone emisije „Nikad nije kasno“ Oliver Roland snimio je nedavno prvu pesmu koju je posvetio poknojom bratu koga je upoznao tek u 53. godini života.

„E moj brate nepoznati“ je numera koju prati tekst gde je opisana njegova životna priča koja ledi krv u žilama.

Oliver Roland posvetio pesmu bratu koga su ukrali na porođaju i koga je video samo jednom

-Celoga života majka krila je za tobom suze. Brate moj, u životu sve je laž. Lažni osmeh, gorke suze, od majke te tuđin uze. Brate moj, veruj brate sve je laž, taman misliš da sve znaš, onda shvatiš sve je laž – glasi refren nove pesme.

OLIVER ROLAND GP SNIMANJE 01042024 FOTO MUNJA 21

Oliver se povodom nove pesme oglasio i otkrio koliko mu znači što je uspeo da snimi pesmu u koju je pretočio svoju živontnu priču.

-Pesma je obeležila život moje porodice i posvećena mojoj pokojnoj majci i mom pokojnom bratu njenom prvorođenom sinu kojeg su joj uzeli na porodjaju i nikada se nisu videli. Ja sam za brata saznao sa svojih 53 godine i samo smo se jednom videli i upoznali i koji je nažalost posle nekoliko meseci, od našeg upoznavanja, iznenada preminuo – poručio je Oliver.

OLIVER ROLAND GP SNIMANJE 01042024 FOTO MUNJA 22

Podsetimo, pevač je prošle godine, kroz suze u emisiji „Nikad nije kasno“ ispričao kako je saznao da ima brata i oopisao njihov jedini susret.

Ta tajna se čuvala od mene, moja majka je bila mlada i zaljubljena. Sa sedamnaest godina se zaljubila, a momak je zbrisao. Ona je jadna ćutala sve dok stomak nije počeo da se nazire, a onada je dete dala na usvajanje i više ga nikada nije videla niti on nju. Sa njim sam se upoznao, jednom smo se videli. Nažalost, on je preminuo posle osam meseci, imali smo samo jedan susret, međutim večeras je sa nama njegov sin, a moj bratanac. Ujna mi je to ispričala pred smrt, tokom jedne večeri kada smo je moja supruga i ja posetili u Leskovcu. Tada sam rekao da ja njega moram da upoznam i tako je došlo do susreta. Bilo je veoma emotivno. Kada smo se konačo sreli u njemu sam odmah prepoznao sebe, doduše sa dvadeset kilograma manje i majčin pogled. Imao je njene oči, tada sam se skamenio. On mi je rekao da se zove Nebojša i da mi je bratm, a ja sam to i sam odmah video. Zagrliome me je i stenjao od uzbuđenja – rekao je svojevremeno Oliver u emisiji „Nikad nije kasno“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković